Nøtterøy Håndball-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Halden

Nøtterøy Håndball-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Ulvene tar Bastøfergen lørdag for å møte nyopprykkede Nøtterøy i Tønsberg.

Hjemmelaget har som forventet hatt problemer med å innkassere serie- poeng i de første kampene der de har møtt god motstand. Etter to nervepirrende og superspennende kamper, der Halden har kommet som ei kule på oppløpssiden, håper vi at Ulvene er med fra første sekund mot Nøtterøy og samtidig beholder fihgter-egenskapene og den mentale styrken de har vist når kamper skal avgjøres.

Vi har spurt assistenttrener om hva vi kan forvente oss i Tønsberg til helgen:

Nøtterøy rykket opp fra 1. divisjon etter å ha slått Viking Stavanger i best av 3 serien. Dette er et lag som har vært jevnlig i eliteserien, sist gang de var oppe var i 2017/18 sesongen.Laget trenes av den tidligere norske landslagstreneren Robert Hedin. Laget har til nå spilt mot BSK tap 29-33 og tapte i går borte mot Nærbø 36-33. I begge kampene viser de at de kan prestere godt mot de aller fleste lagene. Laget presterte også flere gode kamper i sin egen turnering/ Skjærgårdslekene rett før seriestart. Spesielt prestasjonen i går var meget god, med tanke på at de aller fleste lagene sliter i Nye Loen mot Nærbø.

For vår del må vi prestere på toppnivå bakover for å kunne stå imot Nøtterøys gode skyttere. De er nok en av de lagene som har klarest game-plan på hvor de ønsker å få avslutninger i fra. I laget har de Halden-kjenningen Dragan Kondic som sto flere gode sesonger hos oss før ferden gikk over fjorden. Han suppleres i mål av nyervervelsen fra Danmark Simon Egtvedt som kom fra Sønderjyske. I tillegg har de hentet den etablerte duoen Amadeus Hedin (sønn av trener Robert) og Espen Røhmer på 9m fra Runar. Disse to, pluss evig unge Kennie Boysen og høyre back Anders Teige Bøe, er spillere vi må være klare for å løse.

Vi har som ønske å reise til Tønsberg for å fortsette den gode trenden og flyten vi er inne i. Håper også å ta med oss andre omgangen mot Kolstad som viser veldig god moral når vi snur kampen.

Assistenttrener Sigvald Veim Andreassen

Av: Odd Petter Nilsen