ULVENE ER IKKE ENKLE Å MØTE! – Halden

ULVENE ER IKKE ENKLE Å MØTE!

Det er duket for den tredje kampen i REMA 1000 ligaen i årets sesong! Vi har tatt tre poeng til nå, og vi er ikke helt fornøyd dersom vi ikke kaprer to til i dag!

Tronheimslaget Kolstad er derimot ikke er enkel motstander, men i Remmen-hallen er vi aldri enkle å møte.

Dette sier lagets trener, Stian Gomo før kampen i dag.

«Laget har mistet sentrale spillere som Trym Bilov-Olsen (til Runar), Toke Schrøder (til fransk håndball) og Kasper Lien (til Elverum). Likevel virker det som det er en sterk giv i mannskapet. De kalles ikke for «Ulvene» uten grunn. Det er et lag som jager! Selv om de mistet flere nøkkelspillere, så står kollektivet sterkt. Her er det mange lag som har noe å lære. Flere av våre spillere har en fortid i Halden, og alle snakker mye positivt om kulturen og atmosfæren i klubben. Av de nye spillerne, så startet Morten Linder (ex Falk) godt på høyrekanten. Det samme kan sies om Jonas Jensen (ex Stavanger Håndball). Så skal vi absolutt huske at Halden har Elverums mangeårige og dyktige målvakt, Morten Nergaard.»