Velkommen til sommerens råeste håndballcamp 23-25 juni 2021!

Salming Håndballcamp er sommerens høydepunkt for alle unge håndballspillere fra 12 til 17 år. Dette er en gøyal start på sommeren sammen med Norges beste instruktørteam der hele elitestallen til Halden Topphåndball er «over alt» og sørger for at alle skal ha maksimal oppfølging hele tiden. Salming Håndballcamp har etablert seg som en kvalitetscamp med instruktører fra den ypperste verdensklassen og du vil få møte selveste mesternes mester Håvard Tvedten.

Instruktører
1. Jan-Thomas Lauritzen: hovedtrener for Halden Topphåndball og er den nest flest landskamper i håndball for Norge.

2. Håvard Tvedten: spilt 208 landskamper for Norge, vært kåret til verdens beste kantspiller, vunnet Europacupen med spanske Valladolid og kom som nr 2 i årets mesternes mester etter Aksel Lund Svindal.

3. Morten Nergaard: Norges mest meritterte keeperprofil med 50 champions League kamper og hele 14 titler i Norge.

Påmelding
Meld deg på til Salming Håndballcamp
Alle deltakere får en flott utstyrspakke fra Salming!

  • Full pakke er kr 2290,- pr person
  • Søskenmoderasjon for barn 2: kr 1500,-
  • Grupperabatt for min. 8 personer pr lag er kr 1950,-*
  • *Ta kontakt med caroline@haldentopp.no for bestilling med grupperabatt.

Påmelding må skje senest 20.juni for å garantere riktig størrelse på treningstøy. Melder du deg på etter den 20 juni, blir heller ikke utstyrspakken levert den første dagen, men innen fredag 25 juni.

Det tilbys ikke overnatting i 2021 pga covid-19.
Husk å fylle inn alle åpne felter for å få gjennom påmeldingen.

Program

  • Aktivitet er fra kl. 09:30 til kl. 15:30 hver dag. Hver dag legges det opp til to aktiviteter hvorav én del er håndballsøkt.
  • Det serveres lunsj hver dag og frukt eller lignende påfyll mot slutten av dagen.
  • Torsdag 24.juni blir det grilling på ettermiddagen og avsluttes kl 18.00.
  • Hallen holdes åpen fra kl. 08:30 til kl. 16:45 slik at foreldre kan slippe av sine håpefulle og trolig rekke en god arbeidsdag.

Campen sikter høyt på kvalitet og vil også inneholde alternative aktiviteter som ambisiøse idrettsungdommer vil ha stor glede av i treningsarbeidet sitt. Halden Topphåndballs trenerteam og eliteseriespillere er kontinuerlig tilstede for å gi absolutt alle deltakere veiledning slik at alle skal få et maksimalt utbytte av alle øktene. Gruppeinndeling og ukeplan vil bli sendt ut på e-post ca. 14 dager før campen starter.

NB! Garderobe med tilgang til dusj er stengt pga Covid-19. Det blir dessverre ikke mulig å få dusjet før torsdagens grilling.

For hvem
Salming Handball Camp 2021 er for jenter og gutter født fra 2004 til 2009. Her blir man delt inn i aldersbestemte grupper, og alle gruppene får egen tid med topp-instruktørene! Det blir posisjonsbestemte økter – også for målvakter.

Transport
Rakkestadhallen ligger i «hjertet av Østfold» med relativt kort vei fra flere omkringliggende byer og klubber. Vet du om andre deltakere som også skal til Rakkestadhallen, vil vi oppfordre til samkjøring slik at det ikke må kjøres tur-retur hver dag.

Adresse: Rakkestadhallen, Skoleveien 12, Rakkestad

Vi gleder oss til å se deg!