Select håndballcamp – Halden

Select håndballcamp

Velkommen til sommerens råeste håndballcamp 20-22 juni 2022! Select tar over for Salming.

Select Håndballcamp er sommerens høydepunkt for alle unge håndballspillere fra (10)12 til 17 år. Dette er en gøyal start på sommeren sammen med Norges beste instruktørteam der hele elitestallen til Halden Topphåndball er «over alt» og sørger for at alle skal ha maksimal oppfølging hele tiden. Salming Håndballcamp har etablert seg som en kvalitetscamp med instruktører fra den ypperste verdensklassen og du vil få møte selveste Bjarte Håkon Myrhol.

Instruktører
1. Bjarte Håkon Myrhol kommer til Select Håndballcamp og er spilleren for Norge med flest landslagskamper, hele 263 kamper og har scoret 803 landslagsmål. Han har vunnet VM sølv to ganger, først i 2017 så i 2019 med det norske herrelandslaget. I begge mesterskapene kom han på «all star team» som beste linjespiller. Myrhol står også bak Learn Handball, hvor tusenvis av spillere og ledere, trenere får inspirasjon og ideer til å utvikle unge håndballspillere og ha det gøy med håndball. Les mer.

2. Kari Brattslet Dale kommer til Select håndball camp og har i en årrekke vært en frontfigur i det norske damelandslaget. Hun har vært en av de viktigeste spillerne i Thorir Hergeirsson landslag over mange år, og vært en stor leder i landslaget som år etter år vunnet alt som går å vinne. Med håndballjentene er meritlisten lang, hun har VM sølv, VM gull, OL bronse, EM gull og EM bronse. Når håndballjentene vant i VM gull 2021 storspilte Kari og ble kåret til turneringens mest verdifulle spiller!

3. Jan Thomas Lauritzen er Halden TH’s hovedtrener.

Påmelding
For priser og påmelding

Alle deltakere får en t-skjorte, drikkeflaske og et gavekort.

 • Full pakke er kr 2290,- pr person
 • Grupperabatt for min 8 personer pr lag er kr 1950,-*
 • Søskenmoderasjon for barn 2: kr 1500,- (full pakke for barn 1: kr 2290,-) 

Påmelding må skje senest 10 juni for å garantere riktig størrelse på t-skjorte.
*Oppgi hvilket gruppelagsnavn de tilhører under spørsmålet «Gruppelag».

Det tilbys ikke overnatting i 2022. Ved påmelding, husk å fylle inn alle spørsmål.

Program

 • Aktivitet er fra kl. 09:30 til kl. 15:30 hver dag. Hver dag legges det opp til to aktiviteter hvorav én del er håndballsøkt.
 • Det serveres lunsj* hver dag og frukt eller lignende påfyll mot slutten av dagen.
 • Vi vil ta hensyn til allergier – informer oss ved påmeldingen.
 • Hallen holdes åpen fra kl. 08:30 til kl. 16:45 slik at foreldre kan slippe av sine håpefulle og trolig rekke en god arbeidsdag.

Campen sikter høyt på kvalitet og vil også inneholde alternative aktiviteter som ambisiøse idrettsungdommer vil ha stor glede av i treningsarbeidet sitt. Halden Topphåndballs trenerteam og eliteseriespillere er kontinuerlig tilstede for å gi absolutt alle deltakere veiledning slik at alle skal få et maksimalt utbytte av alle øktene. Gruppeinndeling og ukeplan vil bli sendt ut på e-post ca. 14 dager før campen starter.

Garderobe med tilgang til dusj er tilgjengelig.

For hvem
Select Handball Camp 2022 er for jenter og gutter født fra 2005 til 2012. Her blir man delt inn i aldersbestemte grupper, og alle gruppene får egen tid med topp-instruktørene! Det blir posisjonsbestemte økter – også for målvakter. Vi er opptatt av at barna skal føle seg trygge og tar hensyn til at man kommer sammen med noen fra sin egen klubb på samme alder, og skulle det vise seg at man ikke kjenner noen i gruppen, tilpasser vi på stedet. Barnet kan gi beskjed til sin gruppetrener.

Husk

 • Ta med ekstra matpakke dersom man er ekstra sulten.
 • Ta med ekstra drikke på varme dager. Vann hentes i vannkraner inne i hallen
 • Ta med solkrem og caps til solfylte og varme dager
 • Halve treningsøkten er ute, ta med klær etter vær og utesko (joggesko)

Fotograf

Vi trenger foreldrenes samtykke til fotografering til lokal presse og til bruk på sosiale medier for å markedsføre Select håndballCamp. Dette besvares i selve påmeldingen.

Transport
Rakkestadhallen ligger i «hjertet av Østfold» med relativt kort vei fra flere omkringliggende byer og klubber. Vet du om andre deltakere som også skal til Rakkestadhallen, vil vi oppfordre til samkjøring slik at det ikke må kjøres tur-retur hver dag.

Adresse: Rakkestadhallen, Skoleveien 12, Rakkestad

Vi gleder oss til å se deg!