St.Hallvard-Halden Topphåndball, Eliteserien Menn > Kamprapport – Halden
Trym Bilov-Olsen

St.Hallvard-Halden Topphåndball, Eliteserien Menn > Kamprapport

Ulvene fikk bank av tabelljumbo

Første omgang var desidert årsverste forsvarsmessig av Ulvene. Skikkelig rufsete håndball i perioder med passivt forsvarsspill, særlig i kontradekning og utenfor høyre toer, en del dårlige vurderinger i angrep, unøyaktigheter og lite disiplin. Trym og Toke startet bra i angrep, men sluknet litt etter hvert. William scoret fem flotte mål fra ving og på frosk(!) og var skjerpa og solid. Jan Thomas var forståelig nok ikke særlig fornøyd med å ligge under til pause 17-16

Andre omgang var like trøstesløs. St. Hallvard gikk raskt oppi en tre-målsledelse før Ulvene våknet. Så fulgte lagene hverandre med Halden ett og to mål foran. Forsvaret lakk fremdeles som en sil og keeperne fikk ikke tak i skuddene. I tillegg var det lite kollektivt angrep, men hver og en forsøkte å ordne seier på egen hånd. Det betydde flere redninger / ballkontroller for hjemmelaget og påfølgende kontramål.

Trym ble toppscorer med 8 mål på 13 forsøk, deretter William 7(9), Toke 4 (8), Rasmus (4), August 3 (3), Kristoffer 3 (6), Mitro 2 (6), Cordt 1 (4) og Martin 1 (1)

Den var lei, Jan Thomas – handlet det om en ubevisst undervurdering?

-Tror faktisk ikke det var undervurdering, vi visste det ville bli en tøff kamp. Det som skjer er at vi ikke får tak på de bakover, spesielt John Victor Hedin. Vi slipper inn 35, men lager 34 mål, det skal holde til seier. Vi ble også straffet hardt på deres ankomstspill, og slapp inn mange mål der. Men helt klart en dårlig forsvarskamp av oss som gjorde at vi ikke fikk med oss noen poeng herfra