Sandefjord Håndball-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Halden

Sandefjord Håndball-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Etter en liten pause er Ulvene klare for seriespill igjen. De tar Bastøfergen over fjorden der tabellnabo Sandefjord tar imot til bunnoppgjør i Runarhallen.

Sandefjord har vært ganske ustabile hittil i serien. De vant overaskende over Kolstad hjemme for 14 dager siden og har spilt uavgjort mot Fjellhammer, men ellers har de gått på 5 betydelige tap.

Ulvene har derimot var svært stabile. Et stort tap mot Viking, men ellers jevne kamper og knappe tap hele veien. Nå gleder Ulveflokken seg til å se Morten Nergaard i aksjon og vi håper at hans inntreden i laget, som keeperkollega til Jonas, vil snu trenden og gi poeng framover.

Gratulerer med raskt å få inn erstatter for Nicklas i mål, Jan Thomas. Morten Nergaard en mildt sagt spennende signering. Her har det vært jobbet kjapt og godt!

Hva tror du for øvrig om kampen mot et noe ustabilt Sandefjordslag til helgen?

-Takk for det, var bra å få på plass en målvakt som Morten.

Sandefjord har som du sier vært opp og ned. De har et godt mannskap og på sitt beste kan de slåss mot de beste, det vitnet seieren mot Kolstad om. De har en stamme i laget som har spilt sammen lenge og når det flyter er de gode. Blir selvfølgelig viktig å demme opp for deres kollektive spill, men også hindre at enkeltspillere får det for enkelt, tenker da først og fremst på Langeland, Svendsen, Tuzov, Linderud og Engestad.

Vi må fortsette vårt gode spill og så håper jeg vi står hele kampen ut og tar med oss poeng fra Jotunhallen.

Hvordan er skadesituasjonen til Mounir og Kristoffer?

– Mounir er i lett trening, så det nærmer seg. Men drøyer nok noen uker til. Kristoffer er neppe klar for spill mot Sandefjord

Av: Odd Petter Nilsen