Runar Sandefjord-Halden Topphåndball – Halden

Runar Sandefjord-Halden Topphåndball

Etter en bedrøvelig forestilling mot Fjellhammer sist helg, så møter Ulvene betydelig bedre motstand når de drar til Sandefjord for å møte tabell-firer Runar.

Sandefjordingene ligger kun tre poeng foran Halden og har vært litt ustabile, men stort sett ganske gode. De slo bl.a. Haslum med 15 mål i forrige midtukekamp. Sist lagene møttes, i november i Kongstenhallen, vant Runar30-27 over Halden. Da sløste Ulvene veldig i angrep første del av kampen og klarte aldri ta igjen Runar. I tillegg fikk Runars bakspiller Tuzov herje med Haldenforsvaret i 2. omgang uten at Ulvene fant helt ut av ham.

Halden har hatt et par kamper etter juleferien der de ikke har vist for mye energi og struktur i spillet. Dette må rettes på mot Runar, som er en overkommelig motstander hvis Halden spiller opp mot sitt beste.