Runar Sandefjord-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Halden

Runar Sandefjord-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

Ulvene grusa Runar på bortebane

Opptakten til kampen var ikke perfekt for Ulvene. Toke i covid-19 karantene, Truls og Mads usikre pga. ankelskade, Kristoffer med dårlig finger og skulderskade på Håvard i en fra før av ikke altfor fyldig stall.

Det hadde åpenbart Halden ikke hengt seg opp i, i det hele tatt! De kjørte offensivt til fra start og ledet fra første skudd. Det ble satt inn av ingen ringere enn Mads Jensen etter 28 sekunder i en kamp som skulle bli hans desidert beste i Ulvetrøya så langt.

Halden ledet stort sett hele første omgang, men ikke mer enn med ett mål før de satte opp farten de siste 10 minuttene og kjørte hjemmelaget av lasset og skaffet seg en firemålsledelse (15-19) til pause. Mange mål for begge lag altså. Det sier litt om at forsvarsspillet ikke var helt patent for noen av lagene. Runar scoret en del på kontra og på venstresiden av Halden-forsvaret. Det fikk Jan Thomas justert vekk utover i omgangen. Ulvene på sin side hadde stilt inn siktet godt og traff på det meste. 19 mål på 26 skudd er meget bra. Runar fant aldri ut av Halden-angrepet. Hvis de gikk ut for å støte på Trym eller Mads, så ble Hannes spilt opp på linja. Hvis de pakket rundt Hannes, så scoret Mads eller Trym. Kasper L var som vanlig treffsikker fra kant. Med tynn og halvskadet stall kjørte Jan Thomas samme laget hele omgangen. Mounir byttet angrep/forsvar med August – det var det hele. Likevel var Ulvene det friskeste laget mot slutten av omgangen.

Starten på andre omgang var helt krise for Ulvene. De tok for kjappe avslutninger og bommet 6 ganger de første 8 minuttene før de fant veien til nettmaskene igjen. Til gjengjeld bommet hele laget kun én gang resten av omgangen. Det er fantastisk bra! Runar grep sjansen og hadde tatt igjen forspranget og gått forbi Ulvene etter 12 minutter. Da tok Jan Thomas time out. Etter det ble laget mer kompakte og aggressive bakover, selv om de fremdeles slet litt på venstre side. Lagene fulgte hverandre til det gjensto drøyt 10 minutter. Jan Thomas hadde satt inn Kristoffer som toveisspiller midt i omgangen og det viste seg å være et lurt trekk. Kristoffer tettet igjen venstresiden i forsvar, scoret to raske mål og vipps hadde Ulvene kontroll på kampen. I tillegg kom Jonas inn i målet i slutten av kampen og hadde flotte redninger og Ulvenes tremålsledelsen med 4 minutter igjen på klokka, økte til fem før kampen var over.

Dette var en sterk prestasjon av Ulvene og seieren var vel fortjent.

Trym hadde åpenbart ligget til lading i karantenetiden og var en trussel for Runar i 60 minutter. Resultatet var 8 mål og drøssevis med assists. Mads blomstret på alle måter med godt forsvarsspill, 10 mål på 15 skudd og flere assist. Hannes herjet i første omgang med 5 mål. Han ble pakket inn i andre omgang og noterte 1 mål. Kasper L scoret 6 og Casper E scoret 1.

I dag var Ulvene skjerpa og rolige, selv når det butta i starten av 2. omgang. I tillegg var de klart best i slutten av begge omgangen selv om de gikk rundt på 6-7 spillere.

Dette smakte og vi regner med at det var høy stemning og høye rekesmørbrød på Bastø-fergen på hjemturen.

Topp tre

1. Trym
  2. Mads
  3. Hannes og Kasper

Hei Mads og gratulerer med en toppkamp! Det var din i særklasse beste kamp i Halden-draktenJ Hvorfor var dere bedre enn Runar i dag?

Tusind tak for det! Jeg synes vi står veldig bra bakover, og vi var godt forberedt på deres angreb. Vores angreb lykkedes veldig bra, selvom det har været en rar uke, med skader og karantæner

Lurt å hvile seg i form, Trym? Litt het noen ganger, men i dag var du god:) Hva er du mest / minst fornøyd med i dag?

Hehe, funket ok i dag i hvert fall. Joa, men kan ikke skåre på alt man prøver på, tar det hver gang fremfor passiv som jeg føler jeg har vært noen kamper. Mest fornøyd med at vi vinner og bare maler på i vårt spill selv om resultatet svinger litt. Minst fornøyd med at vi slipper de inn igjen etter pause, men da får vi vist at vi fortsatt kan vinne jevne kamper. Stort pluss til Mads som vokser i ulvetrøya.