ØIF Arendal Elite-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Halden

ØIF Arendal Elite-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

Flott seriestart for Ulvene – kom raskt bakpå, men kjempet seg tilbake.

Ulvene var på høyde med Arendal i åpningsminuttene. Etter 4 minutter sto det 2-2 etter 2 mål av Toke. Halden hadde mulighet til ledelse, men brant en 100 % -sjanse. Så gikk det litt i svart for Ulvene. Tekniske feil, dårlig skyting og usikkert forsvar førte hjemmelaget raskt opp i 8-3 ledelse. Jan Thomas måtte ta time-out og samle laget. Det hjalp noe. Nicklas fikk noen redninger, Toke begynte å treffe på skuddene igjen og det ble færrre tekniske feil. Det gjorde at Ulvene holdt omtrent samme avstand i målprotokollen. Kristoffer kom inn siste del av omgangen og hevet laget betydelig. Særlig i angrep. Han utfordret Arendalforsvaret og serverte både scoringer og assist. Forsvaret bedret seg gjennom hele omgangen og framover ble det også færre bom og feil jo lenger omgangen varte. Pauseresultat 16-12 viste at Ulvene holdt godt følge.

Andre omgang startet forrykende. Kristoffer og Toke satte 2 kjappe mål første minuttet og Halden var kun 2 mål bak.  Arendal kom seg av sjokkert og kom seg 4-5 mål foran igjen. Men nå så vi et Haldenlag heve seg i alle spillets faser. De begynte å finne hverandre i begge ender av banen. Samhandlingen satt, selvtilliten økte og dermed forsvant de tekniske feilene og skuddbommene. Rett og slett moro var det! Kasper Lien scoret på 7 av 7 skudd, Kristoffer fortsatte der han slapp i første omgang, Trym og Toke var sikkerheten selv framover. Med 5 minutter igjen ledet Arendal 30-28 og Halden hadde skaffet seg mulighet til å få med poeng hjem! Strålende underholdning for Ulvefamilien, altså. Nå gikk det ikke hele veien inn, men det er god grunn til å smile med tanke på kommende kamper.

I starten av kampen hadde Halden skikkelig problemer med Arendals keeper Jurisic. Han snudde kampen og reddet bl.a. mange 100 % sjanser, som Arendal omsatte i kontringsmål. Skytinga kom seg etter hvert. 2. omgang endte 19-19 og Ulvene brukte kun 27 skudd på de 19 målene. Det er bra!

Toke var toneangivende og sentral på godt og vondt. Han ble toppscorer med 9 mål, men han var bl.a. litt for het tidlig i første omgang med 4 bom på rad. Fint at han løfter seg og kommer tilbake. Kristoffer satte fart i Ulvene straks han kom inn og spilte en meget god kamp. Han ga laget nødvendig energi. August var en klippe i forsvar, men traff ikke så godt på skudda som han pleier. Kaptein Trym hadde mange assist, få feil, tre mål og var viktig hele kampen. Kasper Lien var strålende og feilfri i alt han gjorde. Hannes var god på strek og viste at offensivt har Ulvene minst like god kvalitet på den plassen som i fjor.

Det viktigste var likevel moralen i laget. Ulvene er fremdeles laget som aldri gir seg og det gleder oss stort at den egenskapen er intakt selv med masse nye folk!

Topp 3

1.     Kristoffer

2.     Kasper og Toke

3.     Trym

Gratulerer med en skikkelig god og underholdende kamp, Jan Thomas. Stigning hele veien. Din kommentar?

-En god kamp, gutta kjemper og gjør mye bra i dag. Vi gir oss aldri og har mulighet til å ta med noen poeng. Vi er på riktig vei og spiller mye bedre nå enn i oppkjøringskampene våre. Vi blir litt jagende og er hele tiden noen mål bak, men jeg syns vi er flinke til å bite oss fast, og beholder hele tiden trua på seier… stolt av gutta i dag, de gir alt de kan.

Dette var veldig bra Kasper. Både av deg og laget. Hva tenker du om innsatsen

-Takk for det! Jeg er fornøyd med både laget og egen innsats! Synes det er sterkt av laget i de periodene ting går litt imot oss. Synes vi viser bra attitude og vi gir oss ikke, som skal være et kjennetegn til HTH. Vi gjør det vi har jobbet med i oppkjøringsperioden og spiller godt og etter planen. Synes mange gjør en god kamp i dag! Synd vi taper knapt, men vi jobber videre mot neste kamp!

Dette gikk slett ikke så galt, Toke. Mye bra av Ulvene idag. Hva tenker du om kampen?

Jeg synes at vi havde chancer for at få point med fra Arendal. Men vi formår ikke at være skarpe i samtlige 60 minutter, hvilket gør at vi konstant skal jagte. Vi viser i dag at vi har potentiale når vi spiller godt. Mange spillere tager ansvar og viser niveau.