ØIF Arendal Elite-Halden Topphåndball, Eliteserien Menn > Kamprapport – Halden

ØIF Arendal Elite-Halden Topphåndball, Eliteserien Menn > Kamprapport

Helsvart i Sør Arena

Ulvene kom tidlig bakpå og Arendal ledet kampen fra første scoring. Halden hadde trøbbel med skuddene til Vidovic og Lindell og samtidig sløste Ulvene med skuddene. Det betød at Halden lå under med 5 mål (12-7) etter 22 min. En skikkelig skjerping gjorde at pauseresultatet var 14-11 og alt var mulig i 2. omgang.

Men der gikk det meste galt etter noen minutter. Tekniske feil og dårlig skyting fra Halden ga Arendal mange gratisballer og de herjet virkelig med Ulvene. I løpet av en 6 minutters periode, gikk Arendal fra 16-14 til 22-14 og avgjorde kampen. Ulvene hadde 13 bom på 24 skudd + 6 tekniske feil i 2. omgang og var med det sjanseløse til å holde følge med hjemmelaget. Halden hang ikke sammen som lag og hjemmelaget cruiset etter hvert inn til en sikker 10 målseier.

Halden fant aldri ut av Arendals keeper Andre Kristensen, som nektet Ulvene å score i perioder. Han reddet fra ving, fra strek og på kontra gjennom hele kampen. Hjemmelagets 5 – 1 forsvar med Vidovic som ener, hindret effektivt angrepsspill. Ulvene fant egentlig aldri ut av det og ble passive, nølende og kom til dårlige sjanser.

Bertram var skikkelig på nett i første omgang med en redningsprosent på nesten 50, men etter pause ble det mye kontra på Arendal og lite hjelp å få for Bertram. Trym var stødig i angrep med 7 mål og ble dagens toppscorer. Henriksen fikk spille mer angrep enn på lenge og var god med 4 mål og flere assist.

Topp tre

1. Trym
  2. Henriksen
  3. Bertram

Det ble bråstopp i dag Jan Thomas!

Ja, blir veldig vanskelig å vinne mot Arendal når vi brenner så mange sjanser som i dag. Vi hadde 23 bomskudd og en del av dem er 100 % sjanser. Dette gjør at vi til tider kontret i senk. Etablert forsvar er ok men framover på banen blir det for nølende satsinger, for liten fart inn i ball og alt for mange bomskudd