Borteseier mot Haslum – Halden

Borteseier mot Haslum

Rotekamp ga to viktige poeng

Juleferien var ikke helt over for Ulvene i første kamp etter landslagsoppholdet. Det ble 16 bomskudd på 29 skudd i første omgang, bl.a. flere på 100 % sjanser hvorav 3 straffer. Legg til 5 tekniske feil, så var dette kanskje den dårligste omgangen i serien så langt. Likevel hadde Halden på et vis kontroll og Haslum hadde tur med at det sto 13-13 til pause. Morten startet suverent fra kant med 4 raske mål, men trøblet utover i kampen. Joshua fikk ikke skuddene til å sitte, men hadde mange assist. Jonas Neve traff keeper klokkerent fra 6 meter. Truls og Jørgen fikk etter hvert hull på byllen og Neupart jobbet seg langsomt inn i kampen. Bakover var det bedre, men et ungt og urutinert Haslumlag fikk likevel en god del enkle sjanser fra strek, kant og 9-meter.

Haslum kom best i gang i 2. omgang og ledet 15-14 etter 4 minutter, før Truls satte på turboen og kontret inn 2 mål og Ulvene var igjen i ledelsen. Den beholdt de kampen ut. Forsvaret satt langt bedre, det ble ikke gjort tekniske feil og laget var jevnt over mye skarpere i skytinga. Ulvene vant en 5-minutters periode med 5-0 og Haslum måtte ta time-out etter 9 minutter. Kampen sto og veide med 3-4 måls forsprang til Halden. Haslum hang godt på og bare en supergod Neupart i målet holdt Ulvene foran. Så tok Jan Thomas time-out etter 20 minutter for å samle troppene. Etter det koplet Ulvene det endelige grepet. Godt forsvar /keeperspill ga flere kontringer og enkle mål. Jonas Jensen våknet etter en litt famlende start og dundret inn 3 mål og Halden vant de siste 10 minuttene med 5 -1 og vant fortjent med 7 mål.

Korteste opptreden i dag hadde Julis Hjelmungen. 17-åringen ble utvist etter 30 sekunder i sin debutkamp etter at skuddet hans traff Haslums keeper i ansiktet. Men aksjonen til Julius før skuddet var meget bra og vitner om spillforståelse og trøkk. Det blir spennende å følge ham framover.

Truls var den drivende kraften i angrep sammen med Jørgen (som spilte litt lite angrep), mens Neupart var Haldens beste nok en gang og redet 17 av 40 skudd. Mounir satte sine to skudd, Jonas Neve traff endelig på skudda i 2. omgang etter kun bom i 1. omgang. Det sammen gjorde Jonas Jensen. Håvard var jevnt over meget god i forsvar. Jonas Stenersen var gledelig nok tilbake på laget, men var ikke på banen. Bra stigning i spillet gjennom kampen og gutta trengte denne gjennomkjøringen.

Vi gleder oss til å ta imot Fjellhammer i Remmenhallen til helgen

Nydelig med seier i først kamp i 2023 og laget ser egentlig virkelig bra ut, selv om det åpenbart manglet kamptrening. Dette blir braJ

Mål: Truls 10/14, Jørgen 7/11, Morten 4/8, Jonas N 3/6, Jonas J 3/6, Mounir 2/2, Joshua 1/7.

Redninger: Neupart 17 av 40 skudd = 43 %

Topp tre:

1.      Neupart

2.      Truls

3.      Jørgen

Smashing Nicolai!! Super kamp. Du har behold formen i juleferien ser jeg. Fikk litt mindre hjelp av forsvaret i dag enn normalt? Syns det ble mange 100 % sjanser på Haslum?

– Tusen takk – jeg tror vi alle lige skulle tilbake og finde rytmen igen. Også viktig at nevne Thomas Langerud i målet – han gjorde det svært for oss. Men er veldig fornøyd med vår 2 omgang hvor vi har fullt kontroll over kampen og er solide i forsvaret, hvor vi holder vår avtaler, og det giver meg god situasjoner, og endelig at vi får straffet Haslum med vår kontra – det var veldig bra! Så vi er veldig fornøyd med 2 poeng og ser frem mod Fjellhammer neste helg.

Gratulerer med 2 poeng Jan Thomas. Knotekamp var det, men ingen tvil om hvilket lag som var best. Er de bare litt rustne spillere eller overrasket Haslum mer enn vi kunne se på skjermen.

– Tusen takk Det var deilig å få en seier i første kamp etter pausen. Følte vi var det førende laget hele kampen. Selv om det var uavgjort til pause følte jeg vi hadde en viss kontroll på kampen bare vi setter sjansene våre. Det blir litt for mange bomskudd på 100% sjanser i første omgang. Syns vi står bra bakover hele kampen og slipper inn lite mål i dag. Neupart står en god kamp og har mange viktige redninger da Haslum legger om til 7 mot 6. vi sliter litt med rytme og flyt i angrepsspillet da midtforsvaret med Bielenberg/ Johannesen står fint, og at de står høyt med høyre 2’er, noe som gjør at vi blir litt passive og ikke tar så mange dueller offensivt. Uansett en solid kamp i forsvar som gir oss mye å løpe på i kontra, og en veldig deilig seier.