Haslum HK-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Halden

Haslum HK-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Gamle kjenninger braker sammen i Bærum til onsdag.

Halden og Haslum har spilt utallige kamper mot hverandre i serie og cup og dette er alltid tette kamper med nerve i. I fjorårets sesong vant Ulvene knapt mens det i 19/20-sesongen ble én seier til hvert av lagene. Haslum har startet serien uvant beskjedent med tre strake tap, men så har de også møtt topp tre i serien, Elverum Runar og Arendal, så det er vanskelig å si hvor de står. Halden gikk på sin første smell i serien mot Nøtterøy lørdag og må opp i ringene hvis de skal ha poeng mot Haslum. Det de viste i Tønsberg er neppe nok mot Bæringene.

Assistenttrener Sigvald: Det ble dårlig fangst i Tønsberg og nå er det Haslum som gjelder. Tre tap på stripe, men mot meget god motstand – ikke lett å vite hvor gode Haslum er i år. Hva kan du si om årets Haslum-lag? Og hva med Ulvene – kan de finne tilbake til vinnersporet litt kjapt?

I går var vi ikke gode nok i duellspiller på 6 og 9m bakover, samtid var vi ikke effektive nok på gode muligheter fremover. 9 bom fra 6m + flere tekniske feil enn vanlig, blir kostbart når vi ikke kontrollerer kampen bakover. Vi hadde en god prat etter kampen og skal bruke treningsdagene godt. Revansjelysten hos oss er stor. Haslum har fått en brutal start på sesongen hvis man kun ser på resultatene. At de taper borte for Runar og Elverum + hjemme for Arendal er greit. Prestasjonene til Haslum i kampen mot Arendal var gode sett med nøytrale øyne. Årets Haslum lag har tippet seg selv som et topp 5 lag, de har trøblet litt med noen skader i oppkjøringen. Tjemsland i mål har vært god i en årrekke, i hans skadefravær nå i åpningen av sesongen har talentet Thomas Langerud gjort en god jobb. Vi må løse Hallgren, Røe, Hauge, Høiness og Gjestrud i backrekka. Det er også et spørsmål om Bielenberg blir klar mot oss, det vil bli en veldig god forsterkning for dem. Mot Haslum vil det handle om å verne om ballen og være god til å omsette mulighetene man får til mål/ gode muligheter. Gjør vi enkle feil mot Haslum kommer vi til å bli veldig hardt straffet i kontraspillet av blant annet Brevik og Strickland på kantene. Haslum i Nadderud pleier ikke å være en god match for oss, men vi har troa på at vi skal lykkes med å hente hjem poeng etter en god prestasjon.

Av: Odd Petter Nilsen