Halden Topphåndball-Viking Håndball, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Halden

Halden Topphåndball-Viking Håndball, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

Ulvene ble grusa på hjemmebane!

Det ble tidlig klart for publikum at dette ikke var hjemmelagets dag. Halden traff ikke på tenningsnivået inn i kampen og opptrådte tafatt, dødt og lite samlet og organisert. Niclas sto godt i mål første 12 minuttene og noterte 6 redninger. Da holdt Ulvene nesten følge tross dårlig skyting. Gjestene spilte tålmodig og dro ubønnhørlig fra Halden, som ikke fant rytmen hverken i angrep eller i forsvar. Det var lite kollektiv spill og det ble mye bom og tekniske feil fram mot pause og Viking kunne gå i garderoben med en solid 6 måls pauseledelse – 19-13.

Mye gikk galt i bunkersen i dag. Til om med resultattavla slo seg vrang og det ble gjentatte stans i spillet gjennom den meste av første omgang.

2. omgang startet bra og publikum ante mer bestemthet og trøkk, men det gikk dessverre raskt over. Ulvene holdt likevel avstanden 5-6 mål bak gjestene de første 20 minuttene og hadde mange muligheter til å hente dem inn. Mange bomskudd, passivt forsvar, uorganisert overtallsspill og 4 utvisninger gjorde oppgaven vanskelig. Det var i stedet Viking som satte inn sluttspurten og var overlegne i Ulvenes egen festning de siste 10 minuttene av kampen. De vant fortjent med 10 mål og fikk sine første poeng i serien.

For Ulvene var det en helsvart dag på jobb og lite å glede seg over. Toke ble toppscorer med 10 mål på 13 skudd. Vingene og strekene fikk lite å jobbe med, men scoret stort sett på det de fikk. Nicklas åpnet kampen bra og Jonas startet 2. omgang godt, men ingen av dem fikk overtaket på Vikings skytterne. Vi vet at Ulvene har et råsterkt forsvar, men i dag var det ikke patent i det hele tatt. Viking, som kun hadde scoret 39 mål på de to første kampene til sammen, fikk altfor gode arbeidsforhold og scoret nesten like mange i Remmenhallen i dag.

Et svakt dommerpar, som for øvrig aldri har blitt beskyldt for å blåse HTH’s vei (det skjedde selvsagt heller ikke i dag), gjorde mye rart og skapte usikkerhet for alle hele kampen gjennom. Honnør til Ulvene for å ikke hisse seg opp på dommerne når de ikke får det de skal ha. Godt gjort!

Dette var en viktig kamp mot et lag som det forventes skal kjempe i nedre del av tabellen sammen med Ulvene. Da er det synd at Halden ikke var klare til kamp i dag og lot bortelaget styre det hele. Det er lenge siden vi har sett Halden så i villrede og utspilt på hjemmebane. Det bør helst bli lenge til neste gang. I Ulvehiet skal Ulvene bestemme!

Med så lite energi og tenning som hjemmelaget viste i dag er det ikke mulig å hente poeng i eliteserien. Her har Jan Thomas og resten av laget noe å jobbe med.

Ny ball!

Det er vanskelig å velge topp 3 i dag, men Toke var Haldens klart beste.

Dette var stusselige greier Jan Thomas – hva skjedde?

-Vi kommer aldri inn i kampen, grei start, men svikter totalt bakover etterhvert. De får skutt fra alle posisjoner og vi klarer ikke justere oss inn i ramma igjen. Syns også energien for å vinne kamper i Rema 1000 ligaen ikke var tilstede og vi fikk rett og slett ikke treff på dem. Framover på banen var det lyspunkter, men for mange skuddbom på Lerang gjør at vi ikke får heng og Viking kjører over oss