Halden Topphåndball-Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 – Halden

Halden Topphåndball-Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122

Så er vi endelig i gang med sesongen og Ulvene er superklare!

Live håndball i Remmenhallen en onsdags kveld – blir det bedre?

Motstander er Sandefjord, som er en kjenning fra fjorårets amputerte sesong der laget fra hvalfangerbyen kom på 13. og siste plass i serien. Det var plassen bak Halden! Her er det altså to lag som garantert vil kjempe hardt for å unngå å komme i bunnstriden én gang til.

Ulvene har et spennende lag på gang med unge, gode og sultne spillere som har trent godt og begynt å finne godfølelsen sammen. Her tror vi det blir mye å glede seg over gjennom 26 seriekamper og selvsagt en drøss med cup- og sluttspillkamper.

Jan Thomas er fremdeles skipper på skuta som nettopp feiret seg selv i et dundrende 10-årsjubileum forrige helg. Hva tenker han om laget og sesongen?

Det blir veldig spennende med serieoppstart. Akkurat nå er det litt skader i troppen, men håper de fleste kan være med mot Sandefjord. Har vært en litt annerledes oppkjøring for min del, da jeg har vært borte store deler av tiden med EM i Kroatia. Sigvald har gjort en strålende jobb, og ut fra rapporter og filmer av kamper vi har spilt, har det sett meget bra ut. Spillergruppen virker veldig homogen og spillesugne. Jeg vil rette en meget stor takk til Sigvald som virkelig har jobbet døgnet rundt og gjort en utmerket jobb!

Sandefjord i premieren blir nok en vanskelig og viktig kamp. De har beholdt mye av stammen i laget og beviste i fjor at de kan ta skalpen til hvem som helst. Åpningskamp er alltid vanskelig, men vi håper på fullt trykk i hallen og at vi får en bra start på årets sesong.

Dette ser bra ut! Det ser ut til at vi har fått inn de rette typene og miksen er fin. Blir det litt annen type håndball av dette? Hvordan er kontraegenskapene i troppen? Har vi bredere og bedre skyts fra 9-meteren i år?

Det er en fin miks av spillere med skuddferdigheter samt god spilleforståelse. Håper og tror vi klarer å holde trykket lenger i angrep, samtidig som vi kan være dyktigere på å velge rett i situasjoner de kommer opp i. Ut fra hvordan det har sett ut i oppkjøringen har vi stått bra bakover og fått fart i kontringsspillet.

Av: Odd Petter Nilsen