Halden Topphåndball-Runar Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Halden

På tide å reise kjerringa!

Ulvene har hatt et magert poengutbytte i lang tid. De har spilt strålende i perioder, men ikke fått satt sammen 60 gode minutter. Angrepsmessig har går det greit og Halden har et snitt på over 30 scorede mål i kampene. Det burde være tilstrekkelig til å hente poeng, men forsvarsspillet hadde ikke stått i stil og det er her Ulvene må finne sammen og finne løsninger. Bortekampen mot Runar i november var et unntak. Det var en intens affære med gnistrende forsvarsspill og rufsete angrep. Det gjaldt begge lagene og resultatet i Runarhallen ble 24-24.

Ulvene har levert varene i bunkersen i alle kamper bortsett fra mot Bækkelaget sist, og får nå anledningen til å vise hva de kan foran et fulltallig hjemmepublikum. Det hadde smakt supert med en seier, så nå er det opp i ringa!!