Halden Topphåndball-ØIF Arendal Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport – Halden

Halden Topphåndball-ØIF Arendal Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport

Ulvene spilte skjorta av Arendal i bunkersen!!

Dette er kanskje den beste kampen Ulvene har spilt gjennom alle tider. Det kan i hvert fall ikke være langt unna. Arendal er et lag Halden har hatt trøbbel med gjennom alle år i eliteserien og ett av de få lagene som hadde gode minner fra Remmenhallen, men i dag var de sjanseløse.

Ulvene tok tak i kampen fra første sekund med en voldsom autoritet, spilte klokt, fulgte planen og var nøye i alt de gjorde. Det sto 4-0 til hjemmelaget etter 6 minutter og selv om bortelaget kviknet litt til så ble de overspilt i alle spillets faser i dag. Ulveforsvaret var helt ugjennomtrengelig i perioder og Arendal stresset og ble presset til mange tekniske feil. Disse tok selvsagt Halden godt vare på og omsatte i kontringer og mål. Pauseresultatet var 15-10 og Arendal skal være glade for at det ikke ble mer.

Arendal hadde selvsagt tatt et skikkelig oppgjør i garderoben og kom ut i hundre i 2. omgang for å reise kjerringa. Ulvene sto fantastisk i forsvar og Arendal ble helt kneblet og fikk ikke til noe som helst. Etter 3 minutter ledet Halden 18-11 og dominerte hele banen slik de gjorde i første omgang. Midtfireren i forsvar jobbet som en eneste stor, bevegelig mur og var høyt og lavt og traff på alt Arendal fant på. Det som kom forbi forsvaret tok Morten. I angrep spilte Halden klokt og bygget opp hvert eneste angrep slik de hadde avtalt. Dommerne var av det forferdelig utålmodige slaget og viste passivt-tegnet før Ulvene kom over midtstreken. Det kunne stresset Halden, men høvdingen sjøl, Truls Erik Grøtta, styrte det hele og Halden kom til de avslutningene de hadde planlagt og scoret sikkert på stort sett alle sjanser. Det er vel for øvrig ingen grunn til å mene at et lag som scorer 37 mål er passive slik dommerne mente gjennom 60 minutter.

Publikum kunne konstatere at Ulvene dro ubønnhørlig fra gjestene og de ga seg altså ikke før det sto 37-25 på tavla da dommerne blåste av kampen. Litt sånn utadæsjælopplevelse for alle som var i bunkersen i dag, altså!

Dette var en skikkelig lagseier hvor alle egentlig var supergode i 60 minutter. Det inkluderer benken og lagledelsen som traff perfekt med gameplanen og forberedelsene.

Likevel må sjefen sjøl, Truls, nok en gang trekkes fram som lederen med stor L ute på banen. Han gir beskjedene, han styrer skuta, han spiller opp og han scorer mål. Truls har blitt skikkelig voksen!

Mads hadde en av sine beste kamper, spilte med lave skuldre og scoret jevnt. Morten L er tilbake der han var i sesongstarten med god uttelling på skudd og sikkerhet på straffene. Joshua står mer og mer fram som en storskytter og en god toveisspiller, Mounir er feilfri og det samme er Jonas Neve og Hannes. Jørgen spiller klokt og er stor i forvar. Morten har 36 i redningsprosent og er tryggheten selv.

Halden gjør 2-3 tekniske feil og kanskje 10 skuddbom på 60 minutter. Det er aldeles formidabelt

Mål: Truls 9/10, Morten 8/9, Mads 7/12, Joshua 4/6, Mounir 3/3, Jørgen 2/4, Jonas N 2/2, Hannes 2/2

Takk for en fantastisk kveld i bunkersen – dette var strålende!!

Topp tre

1.     Truls

2.     Resten av laget – inkl. lagledelsen!!!

Dette må da være en drømmekamp for en trener, Jan Thomas?

«Ja, dette var en fantastisk kamp av gutta. Gjennom hele kampen står vi veldig godt bakover. Vi nøytraliserer skytterne til Arendal, samtidig har vi kontroll på samarbeidet Børm-Matic. Dette gjør at vi får mange baller å løpe på så vi har et meget bra kontraspill hele kampen. Utrolig stolt av gutta i dag. Fantastisk arbeidsmoral og vi kriger og slåss om hver ball i 60 min. Virkelig en stor Lagseier«

Takk for en nok en fantastisk god kamp, Truls og gratulerer med seieren. Kan du si litt om den følelsen dere hadde på banen i dag og hva som gjorde dere overlegne i alle spillets faser?

«Det var en utrolig deilig følelse! Alt startet i forsvar, der kampplanen vår funket perfekt. Vi fikk mye selvtillit av det, og tok det med i det offensive spillet. Føltes som alt gikk på automatikk etter det. Utrolig stolt av lagkameratene mine»