Halden Topphåndball-ØIF Arendal Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Halden

Halden Topphåndball-ØIF Arendal Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Denne kampen er en riktig godbit for Ulveflokken både på banen og tribunen. Arendal er et meget godt lag og ligger på delt 2. plass i serien. De slo Halden ganske enkelt med 7 mål i kvartfinalen i NM for noen uker siden, men det var på hjemmebane. Nå er det bunkersen som gjelder …

Arendal har kun to tap i serien, Fjellhammer (!) og Elverum. Sistnevnte møter de for øvrig i NM-finalen i romjula.

Ulvene på sin side ser stadig bedre ut og klarer å utnytte sine styrker hver eneste kamp. Disiplin, mental styrke, klokskap og et skikkelig godt kollektiv har skaffet poeng og gode opplevelser mot presumptivt bedre lag og Ulvene er i god flyt. 3 poeng mot Drammen og Runar de to siste kampene hadde gitt høye odds før seriestart. Er det mulig revansjere tapet i cupen denne helgen?

Derfor bør publikum kjenne sin besøkelsestid og møte mannsterke opp til kampen. Uansett utfall, så er det alltid spennende og underholdende kamper med god stemning i bunkersen.

Håndball er best live… og best sammen med resten av Ulveflokken!

Her er assistenttrener Sigvals betraktninger før kampen:

«Ukas andre kamp, Arendal i Remmenhallen og topplag nummer 3 på rekke og rad for Ulvene.

Frem til nå har vi klart å plukke poeng fra Drammen og nå sist mot Runar. Utrolig deilig å få til en god bortekamp! Håper vi klarer å gjenskape den disiplinen og strukturen i bunkersen på søndag. Arendal blir tøft, vi tapte klart på Sørlandet i kvartfinalen 35-28. I denne kampen hadde vi nærmest årsbeste de første 22-23 minuttene i første omgang før rullegardina gikk ned inn mot pause og Arendal tok over kampen derfra og ut.

Fra vårt møte med dem har Arendal spilt seg til NM finale etter seier mot Fjellhammer borte, mens de tapte veldig overraskende hjemme i serien for samme lag. I tillegg har de slått Tønsberg Nøtterøy hjemme og vant klart over BSK i Oslo. Laget innehar tredjeplassen på tabellen på samme poengsum som Runar.

På papiret har de et veldig godt lag, med kvaliteter i alle posisjoner. Solid målvakt i Kristijan Jurisic som på gode dager er absolutt en av eliteseriens beste. I tillegg har de kvalitetsspillere som Matic, Børm, Fiala, Hoffstad, Simonsen og en gammel HTH’er i Lars Jakobsen. Han er tilbake etter noen uker ute med skade, mens rapportene sier at Søndenå er ute frem til cup-finalen. Det er et tungt avbrekk for dem. Vi skal beholde flyten som vi har hatt i Remmenhallen og gjenskape det vi gjorde innledningsvis sist mot dem og det vi gjorde i helhet mot Runar.«

Av: Odd Petter Nilsen