Halden Topphåndball-ØIF Arendal Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Halden

Halden Topphåndball-ØIF Arendal Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Etter tre ukers spilleopphold skal Ulvene endelig få spilt kamp igjen.

Det er serietoer Arendal som besøker bunkersen så det blir nok å gjøre for hjemmelaget. Arendal gikk på et surt tap i NM-semifinalen mot Nærbø forrige uke, men har ellers vært stabilt gode. Ulvene på sin side er på stigende kurs.

Halden Topphåndball møtte Arendal borte i seriens første runde og fulgte (på vanlig måte) bortelaget helt til døra. Nå tror vi at Ulvene står hele kampen ut og tar begge poengene. Halden er blant lagene som scorer flest mål og det vil si nok mål til å vinne hver kamp. Hvis de nå får tetta igjen forsvaret foran Morten Nergaard, så snakker vi!

Arendal hjemme blir moro, Jan Thomas! Har dere kontroll på alle Arendals svakheter og er alle friske og raske??

-Å få Arendal på besøk er alltid spennende. Syns det er en meget solid og god tropp med få svakheter. Vi må opp på et høyt nivå hvis vi skal gi de kamp om poengene. Det pleier å bli jevne kamper og spesielt hvis vi er tålmodige framover slik at de ikke får så masse kontringer, der er de blant landets beste. Lenge siden vi har spilt kamp, så jeg satser på at gutta er spillesugne og at vi skal bite godt ifra oss Av skader så er det vel bare Kristoffer som er usikker enda

Av: Odd Petter Nilsen