Halden Topphåndball-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Halden

Halden Topphåndball-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Etter et par skikkelige smeller på bortebane er Ulvene hjemme i bunkersen igjen. Nå er det Nærbø fra Sandnes på Jæren som kommer på besøk.

Halden har vært feilfrie på egen hjemmebane hittil i sesongen, men det skal sies at de har hatt overkommelig motstand i Remmenhallen. Nærbø derimot, er et lag med gode kvaliteter, som har blitt bedre for hvert år. De har beholdt stammen i laget i flere sesonger anført av «team Haugseng». De ligger to poeng bak serieleder Elverum og er en skikkelig vrien motstander for de fleste lag. Dette blir en god test for Ulvene for å se om fortet, som bunkersen er, holder.

Assistenttrener Sigvald har denne refleksjonen rundt søndagens motstander / kamp:

«Nærbø på besøk i bunkersen. Det blir en ny tøff kamp, men Jeg tror det blir en ny tett kamp. Personlig ønsker jeg at vi «hevner» oss fra sist sesongs bitre tap etter ekstra omganger i NM.

Nærbø fikk en meget god start på sesongen og vant de 5 første kampene. I de to siste har de tapt hjemme mot BSK 33-31 og DHK 39-26. Så det blir et møte mellom to lag som har lyst til å snu en negativ trend. Laget trenes av sist sesongs «årets trenere» i Rema 1000-ligaen, Heine Jensen og Rune Haugseng. To gode trenere som virkelig har klart å utvikle laget de siste sesongene. Belønningen har blitt NM gull på juniorsiden og Europa-deltagelse for seniorlaget denne sesongen.

På papiret har de et veldig godt og ungt lag, med kvaliteter i alle posisjoner. De er vanskelige å forutse i og med at de kan spille både et tradisjonelt 6:0 forsvar, men kan like fort spille både 5:1 og en veldig utgruppert 3:3. Så vi har lagt både en plan A, B og C for angrepsspillet vårt. På banen styres laget av en virkelig spennende spiller som i januar fikk landskamper på A-landslaget; Andreas Horst Haugseng. I laget finner vi også Tord og Rassin Haugseng + Lars Sigve Hamre på høyre back som drar mye av lasset for Nærbø.

Dette blir en kamp som handler om å vinne duellspillet i begge ender av banen. Nærbø er et velspillende lag og har ingen typisk «toppscorer», men er et lag som scorer jevnt over hele banen. Vi skal finne tilbake flyten og rytmen som vi har hatt på hjemmebane denne sesongen. Da har vi vært gode og viser stor bredde og potensiale. Får vi til dette tror jeg at vi kan håpe på nye poeng til ulvene og fortsatt ubeseiret på hjemmebane.

Vi håper at de som var på sist hjemmekamp mot Fjellhammer kommer tilbake + noen til. Ingenting er bedre enn å spille i en fullsatt og kokende Remmenhall.

Håper vi sees på søndag kl. 18.00!«

Av: Odd Petter Nilsen

BILLETTER

Billettsalg web

Slik kjøper du billett via app – enkelt å kjøpe og vise billett på kamp

Åpne lenken under direkte i nettleser på mobiltelefon for å kjøpe billett direkte fra Halden Topphåndball app

Billettsalg app