Halden Topphåndball-Kolstad, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Halden

Halden Topphåndball-Kolstad, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Søndag blir det gjensyn med flere tidlige Haldenspillere når Kolstad tar turen fra Trondheim. Gjestene har satset hardt i flere år og har ambisjoner i årets serie og cup.

De har kommet veldig skjevt ut fra hoppkanten med to strake tap i serieinnledningen. Det betyr nok at de er mer enn gira på å gjenta bedriften fra fjorårssesongen da Ulvene fikk bank to ganger.

Det har vært mange tette kamper mellom disse lagene de siste sesongene og mest sannsynlig blir det spennende og jevnt i bunkersen igjen.

Vi spør assistenttrener Sigvald: Hva tenker du om Kolstad til helga? De har ikke vært bra hittil, men de har vel fremdeles kvaliteter i laget og har således underprestert skikkelig. De har også vært ustabile de siste sesongene og prestasjonene har svingt voldsomt. Kan vi frykte at de plutselig er i form? Hvordan passer de til Ulvene? og: Har vi Jørgen og Casper kampklare?

Kolstad blir tøft, tror det blir en ny tett kamp igjen.. sist sesong tapte vi 28-26 borte og 23-21 hjemme i siste kamp før jul. ( Noe som skulle vise seg å være siste tellende kamp på 5 mnd) Kolstad har helt klart andre ambisjoner enn å tape for BSK og Nærbø, noe som gjør at vi vil nok møte et desperat bortelag i bunkersen. De ønsker å blande seg inn i topp 5 og har dermed tapt til to lag de skal sloss med i forhold til ønsket plassering. På papiret har de et veldig godt lag, med kvaliteter i alle posisjoner. Solid målvakt i Eggen Rismark, Lyse og Reitan på ve. bak, Langeland i midten som var stabil god for Sandefjord sist år, Gabriel Setterblom er en av eliteseriens beste i høyre bakspillerposisjon. På linjen finner vi en dansk duo som er gode. Pedersen og eks hth’er Mølgaard. Vi skal beholde flyten som vi hadde i oppkjøringen + første omgang og det siste kvarteret mot Sandefjord og siste kvarteret mot Bergen. Der er vi gode og viser stor bredde og potensialet i årets stall. Får vi til dette tror jeg at vi kan håpe på nye poeng til ulvene Det vi vet er at Adam Kardell er ute en stund til, mens det er usikkerhet rundt om Ebbesen og Jansrud rekker kampen søndag.

Av: Odd Petter Nilsen