Halden Topphåndball-Kolstad, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Halden

Halden Topphåndball-Kolstad, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Gamle Halden-gutter fra Trondheim gjester Remmenhallen lørdag. Da kommer Kolstad på besøk med Rasmus x 2 og Gabriel(x1) på laget.

Det er duket for en jevn kamp hvis vi ser på statistikken. Lagene vinner 2. hver gang med ett eller to mål og nå er det Ulvene sin tur etter et tomålstap på bortebane i september. Kolstad har vært svært ujevne i serien i år, men har mange gode kvaliteter og vinner mer enn de taper. Ulvene har forhåpentligvis ristet av seg den rufsete Viking-kampen i helgen og er klare for å gi seg selv og publikum (vi regner med utsolgt hus!) en skikkelig julegave.

Årets siste kamp, Jan Thomas og gamle kjenninger møtes i Remmenhallen. Vi har spilt mange gode kamper mot Kolstad de siste årene og kan vel håpe på ny god kamp igjen. Hvordan ser du Kolstads styrker? Hvordan er skadesituasjonen i HTH?

-Kolstad er et meget godt lag, men har også vært noe ustabile i årets Rema -1000 liga. Godt mannskap med mange matchvinnere i troppen, spesielt Rismark i mål. Mange tidligere HTH-spillere i Carlsen, Setterblom og Mølgaard som alle helt sikkert ønsker å gjøre en god figur på lørdag, så helt klart det blir tøft. Vi må bare jobbe videre med godt forsvars og målvaktspill, så får vi satse på at også vårt angrepsspill kan heve seg fra sist kamp. Håper på en tett og jevn kamp hvor vi står igjen som seierherrer

Skadesituasjonen er den samme, men håper at noen spillere kan bli klare til kampen: August skal teste litt i slutten av uka. Det samme skal Truls. Så håper jeg også Henriksen er bedre i fingeren og ribbeina. Men ikke noe avklart enda.

Av: Odd Petter Nilsen