Halden Topphåndball-Kolstad, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Halden

Halden Topphåndball-Kolstad, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Kolstad har forsterket laget denne sesongen og har åpnet serien veldig bra. De gikk på et klart tap mot Arendal sist onsdag, men knuste serieleder Drammen på lørdag og ble med det serieleder selv. Det betyr at Ulvene møter et skikkelig godt lag og må opp i ringene for å ta poeng. En fullsatt bunkers på Remmen kan være det som skal til for at det skal lykkes. Haldenpublikummet får også et gjensyn med ex-ulvene Rasmus Carlsen og Gabriel Setterblom, som begge er toneangivende i Trondheimslaget.

Historisk har Ulvene hatt et godt tak på Kolstad, men denne gangen må gjestene finne seg i å være favoritter.

Keeperduell: To av seriens beste keepere står på hver sin banehalvdel. Eggen Rismark var hovedårsaken til at Kolstad slo Drammen, mens Bertram var avgjørende mot Fyllingen sist. Utfallet av duellen mellom disse to vil sannsynligvis bestemme hvordan poengene fordeles.

Halden har vist seg som en svært vanskelig motstander på Remmen og alle lag som gjester bunkersen vet at dett er en tøff oppgave.

Jan Thomas gleder seg selvsagt:

Kolstad virker meget solide og til onsdag er det serielederen som kommer på besøk. Alltid muligheter å vinne, men da må vi spille på er høyt nivå i alle spillets faser. Kokende trøkk i bunkersen er ikke lett å møte. Så vi har trua…

Av: Odd Petter Nilsen