Halden Topphåndball-Haslum HK, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Halden

Halden Topphåndball-Haslum HK, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Det spisser seg til i serieinnspurten og Ulvene har det meste i egne hender med tre seriekamper igjen å spille. Med maks uttelling kan de havne på 7 plass i serien og dermed nå sluttspillet som var målsetningen. Hvis alt går galt kan de ende under streken og risikere nedrykk. Ikke noe å si på rammene og dramaturgien rundt kampene framover, altså!

Første hinder på veien er en gammel kjenning, Haslum. De slo Halden solid i Nadderud Arena før jul, men har ellers hatt en sesong under pari. Den siste tiden har de strammet seg opp, vunnet kamper og ligger på plassen bak Halden kun 3 poeng bak.

Ulvene har hatt godt tak på Haslum i bunkersen, men gjestene er i nedrykksstriden og vil garantert selge seg dyrt.

Dette er en superviktig kamp du ikke vil gå glipp av!!

Vi spør assistenttrener Sigvald om status og tanker før kampen.

– Haslum i Remmenhallen er ofte jevne og fysisk tunge kamper. Denne kampen blir ikke noe unntak, begge lag har mye å spille om. Haslum har underprestert ut i fra egne og ekspertenes forhåndstips før sesongen. Haslum 5 siste kamper har gitt 3 seiere (Nærbø, Fjellhammer og Tønsberg Nøtterøy) mens de har tapt 2 (BSK og Kolstad). Sist vi møtte dem var vi ikke gode nok i duellspiller på 6 og 9m bakover, samtid var vi ikke effektive nok på gode muligheter fremover. Tjemsland i mål har vært god i en årrekke, i hans skadefravær i denne sesongen har talentet Thomas Langerud gjort en god jobb og blitt belønnet med rekruttlandslagsplass. Vi må løse Hallgren, Røe, Bielenberg og Høiness i backrekka i vårt eget forsvar. Vi må klare å skape like mange og helst flere brudd/ frikast for å stykke opp deres angrep. I det etablerte angrepet vil det handle om å verne om ballen og være god til å omsette mulighetene man får til mål. Gjør vi enkle feil mot Haslum kommer vi til å bli veldig hardt straffet i kontraspillet.

Dette blir vår «supercup-finale» hvor vi trenger å fylle opp tribunen.

Så kom deg på kamp til søndag!

Av: Odd Petter Nilsen