Halden Topphåndball-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Halden

Halden Topphåndball-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Så er det klart for den siste hjemmekampen i serien 2021/22. Motstander er Bergen, som allerede er på vei ned i 1. divisjon.

Dette laget herjet til tider med Ulvene i Bergen i september og ledet med sju mål til langt uti 2. omgang. Flaks, dyktighet og sterkt psyke gjorde at vi redda ett poeng i den kampen.

For Ulvene gjelder det å være skjerpa fra start og komme riktig ut fra hoppkanten, for Bergen har gode kvaliteter og kan virkelig by på god motstand. Med seier her tar Halden et stort steg mot sluttspillet og det hadde vært helt konge!

Så kom deg på kamp i bunkersen – dette vil du ikke gå glipp av!

Nå Sigvald –nå gjelder det! Dette er cup ift. sluttspill. Hvordan vurderer du kampen?

– Bergen i årets siste hjemmekamp i bunkersen gleder vi oss til. Vi har et stort ønske om å avslutte sesongen på hjemmebane best mulig med to poeng inn på kontoen + at Remmenhallen beholder sitt rykte som vrien bortebane intakt. Som de to foregående kampene er dette en ny viktig kamp og «finale». Seieren sist mot Haslum gjorde at alle teoretiske muligheter for nedrykk forsvant. Nå spiller vi om sluttspillet. Slik tabellen ser ut nå vil KRS, BSK, Fjellhammer + oss kjempe om to plasser i sluttspillet, mens de to andre må i kvalifiseringsspill om nedrykk.. Så det er mye å kjempe for til søndag. Bergen har tabell- og resultatmessig vært årets negative overraskelse ut ifra prestasjoner i oppkjøringen og forhåndstips. Laget har tapt mange kamper denne sesongen, men mange av disse tapene har vært etter jevne kamper. Vi møtte Bergen i første kamp for sesongen tilbake i september og den kanskje symboliserer litt sesongen for begge lag. Bergen ledet 21-14 et godt stykke ut i 2.omg før vi snudde det og klarte 28-28 på en vanskelig bortebane for vår del.

Vi håper mange av dere tar turen til Remmen på søndag i vår siste hjemmekamp.

Vi trenger all den støtten vi kan få i kampen om en av de siste sluttspillplassene.

Av: Odd Petter Nilsen