Halden Topphåndball-Fjellhammer, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Halden

Halden Topphåndball-Fjellhammer, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Fjellhammer sjokkåpnet serien med seier mot Drammen. Så ble det knepne tap mot Bækkelaget og Nærbø før de slo Tønsberg med 2 mål onsdag.

Gjestene står altså med fire poeng og puster Ulvene i nakken. Dette er åpenbart et lag det er tøft å bryne seg på!

Bunkersen kan heldigvis fylles helt opp nå og det pleier å være akkurat det gutta trenger for å dra seieren i land.

Vi spør assisttrener Sigvald hva han vet om Fjellhammer:

«Fjellhammer er et lag vi kjenner godt til. Vi har møtt dem to ganger i opptakten til denne sesongen. Fasiten sier et knepent tap i den aller første treningskampen, mens vi viste muskler mot dem i Follo Cup og vant klart i den kampen.

Fjellhammer er et lag som har blitt tippet, og har uttalt selv, at de skal til sluttspill. Det gjør denne kampen til en 4 poengs kamp for begge lag. Poeng og seier innbyrdes er viktige mot et lag som vi håper vi skal ligge over på tabellen når sluttstreken settes.

Fjellhammer har hatt noe utskiftinger og har forsterket seg i mål med en god danske i Loke Brasen og rett før seriestart Aleksandar Djurdejevic. De har vært gode innledningsvis og vært gode bidragsytere for at Fjellhammer har slått Drammen 27-23 og Nøtterøy 29-27. samtidig har laget tapt 32-30 mot BSK og 29-24 for Nærbø.

På laget finner vi eks HTH’er  Aleksander Mitrovic bak på høyre back. I samme posisjon finner vi sist sesongs nykommer i Rema 1000 ligaen Benjamin Berg, i tillegg har de vist at de er et jevnt besatt lag hvor de scorer jevnt over hele banen. Dette blir en ny kamp hvor vi er nødt for å være 100% tilstede gjennom hele kampen. Udda-mentalitet skal ut i praksis. Fjellhammer er et lag som gjentatte ganger har vist at de er et lag som aldri gir opp. Vi skal være klare til onsdag!«

Av: Odd Petter Nilsen