Halden Topphåndball-Fjellhammer, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Halden

Halden Topphåndball-Fjellhammer, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Spennende kamp i Remmenhallen til søndag. Ulvene møter tabellnabo Fjellhammer, begge har 8 poeng og begge trenger seier for å komme seg oppover på tabellen for å sikre plass og sluttspill.

Fjellhammer har slått Haslum og Kolstad og spilt uavgjort mot Arendal. De har åpenbart et høyt nivå når de er i støtet og her skal Ulvene passe godt på. Sist de møttes vant Halden med ett mål og det var helt på håret at båten bar. Fjellhammer erobret ballen på stillingen 28-29 til Ulvene og 40 sekunder igjen av kampen. De velger å sette opp et 7 mot 6 spill og kommer til avslutningen, men der står selveste Jonas Stenersen i målet og redder mesterlig. Det var Halden første seier i årets serie. Vi er klare for to nye poeng!

Dette får vi si er en viktig kamp, Jan Thomas!

-Ja, det er en viktig kamp i og med at det er så jevnt, og alle lag kan slå hverandre. Fjellhammer har tatt like mange poeng som oss, så det blir ett nabooppgjør på tabellen. Vi må ha fokus på hva vi skal gjøre for å vinne og så må vi ha en ekstrem fightervilje, for disse poengene er jeg sikker på at begge lag vil ha.

Av: Odd Petter Nilsen