Halden Topphåndball-Drammen, Sluttspill REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Halden

Halden Topphåndball-Drammen, Sluttspill REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Ulvene fikk litt å tenke på i den første sluttspillkampen mot Drammen. Kombinasjonen Drammen i storform på hjemmebane og Ulvenes manglende gnist og innstilling + bortebane betød rett og slett utklassing med 40 -24.

Det var en enorm forskjell på lagene. Men så er det det som er morsomt med lagidrett at dette kan snu seg fort. Hjemme i bunkersen slo Halden det samme Drammenslaget med 4 mål i oktober og hadde full kontroll. Det kan skje igjen, men da må det andre takter til enn det som ble vist sist onsdag.

Spillere og trenere jobber knallhardt med gameplan og detaljer nå og vi kan forvente oss en tett og spennende kamp.

Sigvald gir følgende analyse:

«Bortekampen ble et nytt tøft møte med et hjemmelag som virkelig er i flytsonen. «Ny ball» begrepet oppsummere godt hvordan kampen ble for vår del. Vi havner bakpå fra start og DHK leder 2-0 før minuttet er spilt, ingen god start. De var supereffektive og scoret på 40 av 50 skudd og hadde halvparten så mange tekniske feil som oss.

Mange vil nok påpeke at problemet var at forsvaret var lekk, men problemene starter i vårt angrepsspill og gir Drammen fryktelig mange muligheter til å løpe på oss. I denne fasen er det absolutt en av Rema 1000 ligaens beste lag. Vi har en uttelling på 24 mål på 40 skudd + at vi har 12 tekniske feil. En del av svaret ligger her og det er noe av det vi må fokusere på i returoppgjøret.

Skal vi ha en mulighet til å slå Drammen må vi være veldig strukturere, vi må unngå å ta «dumme» avslutninger eller tekniske feil når vi ikke er i balanse. I tillegg må det etablere angrepet være mer tålmodig i oppbyggningen slik at vi får de duellene og avslutningene der vi ønsker og vi får mer kontroll på returløpene. Kunsten blir å balansere tempoet i kampen med tanke på når vi skal løpe i kontra og når vi skal ta det med ro for å bruke tid.

Drammen er inne i en hard kampperiode hvor de møtte oss på onsdag, på lørdag hadde de hjemmekamp mot Nærbø i E-cupen. En kamp de vant 30-27. Returoppgjøret spilles i Nye Loen neste helg. Nå har vi hatt fantastisk oppbakking de siste kampene. Håper bunkersen blir fylt opp for en siste hjemmekamp?? Vi skal gjøre alt vi kan for å få en ny kamp i Drammenshallen!

Forza Ulvtras!«

Uansett resultat kan dette bli den siste håndballkampen i Remmenhallen på denne siden av sommeren.

Så – kom deg på kamp og gi deg sjøl en hyggelig onsdagskveld sammen med resten av de «fryktede» hjemmesupporterne i bunkersen og gi spillerne støtten de trenger!

Av: Odd Petter Nilsen