Halden Topphåndball-Bækkelaget Håndball Elite, Eliteserien Menn – Halden

Halden Topphåndball-Bækkelaget Håndball Elite, Eliteserien Menn

Så er vi i gang igjen etter EM-ferien og Ulvene tar imot gjester fra Bækkelaget. De siste sesongene har disse to lagene spilt jevne kamper der det har skilt 1-2 mål etter 60 minutter. Bækkelaget vant 34-32 i Nordstrand Arena i oktober og ligger nå på 6. plass med 4 poeng mer enn Ulvene.

Halden spilte en god treningskamp mot Skøvde forrige uke og ser ut til å ha trent godt i spilleoppholdet. Det hadde smakt med seier og en god inngang til sesongavslutningen. Da må gutta sette det knallforsvaret vi så mange ganger før jul for bl.a. å få stoppet seriens toppscorer Emil Sundal, som hittil har scoret mer enn 8 mål i snitt per kamp og som ligger høyt på assistlista.

Det tror vi Ulvene kommer til å ordne med solid støtte fra en fullsatt Remmenhall.

Jan Thomas gleder seg:

Blir godt å komme i gang igjen. Bækkelaget blir en tøff motstander. De har en brei god tropp med mange spillere som kan avgjøre kampen i deres favør. De har klassespillere i Lukas Karlsson og toppscorer Emil Sundal som blir vanskelig å stoppe. De har gjort en bra halvspilt sesong og er nok favoritter, men håper vi kan sette de under press her hjemme på Remmen. Jeg håper på et bra trykk fra hjemmepublikummet og at vi viser en skikkelig kampgeist på søndag.

Av: Odd Petter Nilsen