FyllingenBergen-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport – Halden

FyllingenBergen-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport

Superspurt reddet poeng i Bergen!

Ulvene var ikke helt på nett da kampen startet. Tekniske feil, skuddbom og tidvis ukonsentrert forsvarsspill /duellspill preget det meste av 1. omgang. Halden kom raskt under 2-0 og det tok nesten 7 minutter før Ulvene fikk sitt første mål. Bergen ledet med 3-4 mål hele omgangen og Halden rotet bort sjanser til å komme helt opp i ryggen til pause. 13 -10 til Bergen etter 30 minutter vitner om offensive problemer og Ulvene traff kun på halvparten skuddene sine. Morten N hadde viktige redninger innledningsvis og det var nødvendig for at Bergen ikke skulle stikke fra tidlig. Bergens strekspillere fikk altfor gode sjanser og de var sikre i avslutningene sine. Både Casper og Jørgen måtte tidlig ut med skade og det preget deler av spillet. Håvard og Mounir erstattet dem og gjorde sine saker meget bra. Håvard i forsvar og Mounir på kant (og etter hvert egentlig litt over alt.

2. omgang startet bra. Ulvene fikk raskt kontakt på 15-14 etter 6 minutter. Da gikk gardina ned for gjestene fra Norges fineste by som gjorde feil på rekke og rad. Bergen takket, kontret og etter 12 minutter ledet hjemmelaget 21-14! De spilte skjorta av Halden i denne perioden. Helt krise altså! Men så endret kampen seg igjen. Jonas kom inn i mål og gjorde noen redninger. Morten L fikk slutt på måltørken. Jan Thomas la om til 5-1 forsvar og plutselig var det Halden som var skarpe i alt de gjorde.

Mounir kontret inn flere mål på kort tid. Truls, Morten og Jonas fikk uttelling på det meste av skudd og etter 19 minutter ledet Bergen kun 23-22 og det var full fyr i hallen. Bergen var stressa for 5-1 forsvaret til Halden og la om til 7 mot 6. Ulvene mistet momentet i forsvar og inviterte gjestene inn i kampen igjen. Lufta gikk litt ut av Halden og med 7 minutter igjen ligger de under 27-23 og får det ikke til stemme. Jonas og Truls scorer mål, men Ulvene henger i tauene. Etter 26 minutter får Bergen utvist sin gode høyre bakspiller Inselseth og det var sjansen Ulvene trengte. Det betød at Bergen ikke kunne spille sitt 7 mot 6 spill og da var de håndterbare for Haldenforsvaret.

Truls tar ansvar og scorer Ulvenes 25 og 26. mål. Bergen svarer med å gå opp til 28-26. Fremdeles er det 2 minutter igjen. Morten kjører en superfrekk pasningsfinte på kanten og lager 28-27 ut av ingenting. Fremdeles var det over minuttet igjen og Halden vil sannsynligvis få en sjanse til. Og det får de. Med 14 sekunder igjen stuper Bergens toppscorer Inselseth gjennom Haldenforsvaret, men Jonas redder mesterlig og Halden kontrer. Bergenforsvaret stuper mot Mads. Han ser det blir god plass på andre siden av banen der Truls kommer i hundre. Mads slår en perfekt pasning, Truls drar seg forbi mellom en og to og scorer sikkert. 4 sekunder igjen og Ulvene rappet ett poeng som allerede var godt nede i lomma på hjemmelaget.

Ulvene viste en fantastisk lagmoral og mental styrke ved å holde trua og aldri gi opp selv om de nesten hadde tapt kampen flere ganger.

En litt dårlig dag på jobb fikk en overraskende god og morsom vending. Sånt liker vi!!

Mål: Morten L 6/7, Mounir, 5/7, Jonas J 5/13, Truls 4/8, Hannes 4/8, Joshua 3/5, Håvard ½

Redningsprosent: Morten 22 %, Jonas 36 %

Topp tre:

1. Mounir og Truls
  2. Morten L og Jonas S
  3. Jonas J

Her skjedde det mye Jan Thomas. Ikke alt var gull, men det gikk bra! Hva med skadene?

Nei – dette var ingen optimal kamp av oss!! Starter passivt og ukonsentrert syns jeg, mangler rytme i angrepsspillet og litt uheldige i forsvar. Andre omgang begynner som første og vi er hele 6 mål bak langt ut i andre omgang. Vi klarer å stresse de med 5:1 forsvaret og gutta gir seg aldri. Utrolig god moral og meget sterkt å hente 1 poeng Jørgen og Casper fikk skader relativt tidlig i kampen. Hvor alvorlig det er vet vi ikke enda. Jørgen med lyske og Casper under foten..

Grattis med en strålende kamp Truls. Eller rettere sagt en strålende 2. omgang og avslutning på kampen. Cred for å beholde trua da det buttet og for å ta de riktige avgjørelsene de siste minuttene. Fortell!

Snilt å si strålende kamp! Nei, første omgang så gjør vi egentlig mye fornuftig i forsvar, men så tape i alle duella, som ødelegg mye for laget dessverre. Men alle fortsette å jobbe hardt, og Mounir kommer med mye energi, som gjør at vi får trua på det. Bergen blir veldig stressa av 5-1 forsvaret vårt, som får oss på skuddhold, så utnytte vi dem siste sjangsan godt. Deilig å få med ett poeng til slutt, etter en sånn kamp.

Moro Mounir!! Dette var en ujevn forestilling hvor lite funket i perioder, men der dere viste fantastisk moral og innsatsvilje. I dag var du avgjørende da kampen snudde. Fortell litt om kampen, laget og din egen innsats.

Vi slet jo hele kampen, mye slurvefeil i både angrep og forsvar. Men er kjempestolt av gutta for at vi ikke gir oss, men fortsetter å krige og vinner et poeng i dag. Vi holder hodet ganske kaldt og ikke skyter oss bort de siste 15 minuttene. Fornøyd med egen innsats, hadde dessverre 2 skuddbom, men sånn er det. Spilte venstrekant, en uvant posisjon, men føler jeg håndterer situasjonen ganske godt. Jeg får god hjelp av Jonas Jensen og Truls som spiller ut til meg, så det er de jeg må takke for skåringene. Utrolig fornøyd bakover, 5-1 forvarer vårt funker fint, selv om når de kommer i 7 mot 6. Ellers utrolig godt å få med seg 1 poeng