FyllingenBergen-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Halden

FyllingenBergen-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Ulvene skal over fjellet og gjeste tabellnabo Fyllingen Bergen. Fyllingen har liksom Ulvene spilt mange jevne kamper, men fått dårlig uttelling i poeng. Vi tror at Halden nå har funnet nøkkelen og framover kan avgjøre langt flere kamper i sin favør enn i starten av serien.

Lagene har delt broderlig på seierne i innbyrdes oppgjør de siste gangene og oftest blir det en forholdsvis klar seier til vinneren med 3-5 mål.

Statistisk sett er det for øvrig Ulvenes tur til å vinne!! 

Ingen hvile, Jan Thomas! Nå blir det Bergenstur og bortekamp mot Fyllingen. Viktig lag å slå med tanke på tabellsituasjonen. Noe spesielt å fokusere på denne gangen?

– Fyllingen borte er meget tøft og ofte bydd oss store problemer. Syns Fyllingen har vært veldig opp og ned, men slik jeg ser det har de en bedre tropp enn i fjor. Nye gode spillere inn i Philip Tanderud Holm, Didrik Linderud, Igor Karlov, Fredrik Clemetsen, Leander Seime tilbake fra langtidsskade pluss mye av stammen fra i fjor. Viktig er å stå bra bakover og ikke slippe storskytter Inge Aas Eriksen for lett til. Få i gang forsvaret og målvakt, som kan gi oss noen enkle kontringsmål. Vi møter et tungt tøft lag så vi må være klare til å gi alt det vi har.

Av: Odd Petter Nilsen