Follo HK-Halden Topphåndball, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Halden
Trym Bilov-Olsen

Follo HK-Halden Topphåndball, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Ulvene spiller sen bortekamp mot Follo onsdag kveld. Nyopprykkede Follo ligger på 11. plass i serien med 7 poeng. Selv om tabellen aldri lyver, så har hjemmelaget spilt mange gode kamper uten å få uttelling i poeng. De har spilt uavgjort mot Drammen og Bækkelaget og slått Fyllingen – alt på hjemmebane i Stil Arena. Det betyr at Ulvene må regne med å møte en underdog som har tro på ny seier i egen hall. De vil garantert selge seg dyrt!

Sist lagene møttes, vant Ulvene 27-18 i Remmenhallen. Da slet Halden med å få hull på forsvaret og keeperen til Follo til langt ut i 2. omgang.

Nå er Ulvene langt mer samspilte enn i oktober og hvis tenningsnivå og innsats er riktig, har de gode muligheter til poeng i Ski. Hvis ikke kan de få seg en overraskelse…

Jan Thomas vurderer kampen slik:

Follo er en viktig og vanskelig bortekamp. De er gode hjemme, tatt en del poeng og har spillet jevnt med mange av de beste. Synes Follo er gode sammen som lag, flere unge spillere som har spilt sammen lenge, så de kjenner hverandre godt. Det syns jeg er styrken deres. Fremtredende spillere i Madsen, Hallgren og Myhr i mål, men det er en jevn tropp og mange er med på å ta ansvar. Det blir igjen viktig at vi står godt og stabilt i forsvar.

Av: Odd Petter Nilsen