Fjellhammer-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Halden

Fjellhammer-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Siste kamp før juleferien og Ulveflokken skal til Lørenskoghallen for å møte Fjellhammer. Det blir en særdeles viktig kamp mellom to lag der det skiller kun to poeng (i Haldens favør) på tabellen.

Fjellhammer er i form og slo Nærbø med fem mål på bortebane lørdag. Ellers er hjemmelaget litt opp og ned, men har et godt og jevnt mannskap med klare ambisjoner om å spille sluttspill. Det har Ulvene også …

I det første møtet vant Halden komfortabelt med 8 mål hjemme i bunkersen. I de siste kampene har Halden-gutta vært noe ustabile, men vist superspill i perioder. Dette må hentes fram, samtidig som bunnivået må heves. Da tror vi knallhardt på seier og en deilig to-poenger som starten på en lang juleferie.

Bra vi reddet ett poeng mot Tønsberg sist Sigvald. Det var viktig! Nå kommer nok en viktig kamp som kan ha stor betydning for det endelige tabellplasseringen. Hvordan står Fjellhammer til Halden og hva kan dere forvente dere i Lørenskoghallen?

«Poenget mot Nøtterøy var viktig av flere årsaker. Synes vi gjør mye bra over flere perioder i forsvar, store deler av første omgang er god klasse på. Bra struktur og tydelighet på arbeidsoppgavene.

Andre omgang er mer oppstykket og det kan virke som om vi ikke står godt nok i forsvar, men det er i kontra/ankomstspillet de kommer inn i kampen. Vi tar for mange dårlige valg fremover og bommer på deres målvakt.

Det som var viktig her var at vi ikke knakk når Tønsberg gikk opp i ledelsen for første gang. At vi klarte å samle oss og sørge for at vi fikk et fortjent poeng var viktig mentalt.

Fjellhammer er et lag vi kjenner godt, og som vi står bra til. Vi gjorde en meget god hjemmekamp mot dem i bunkersen hvor vi fortjent vant 31-23 etter å ha ledet 17-12 halvveis. Fjellhammer er et lag som har blitt tippet og har uttalt selv at de skal til sluttspill. Nå ligger vi på 15poeng, og de på 13. Så igjen blir dette en ny 4-poengs kamp mellom lagene.

Poeng og seier innbyrdes er viktig for oss. De vil gi oss masse energi og et godt utgangspunkt for å nå målet om sluttspill med seier i Lørenskoghallen. Fjellhammer vinner ofte når de får kampene inn i sitt spor med mye fighting og engasjement på og utenfor banen. Vi er klare for å stå opp i krigen og skal vise igjen at vi er et godt lag.

Loke Brasen og Akeksandar Djurdejevic har vært periodevis gode i mål, i tillegg har Elverums-klare Benjamin Berg på høyre back, som ble kåret til årets talent sist sesong, vært god. På laget finner vi eks. HTH’er i Aleksander Mitrovic bak på høyre back i samme posisjon. Utover det har de mange gode og jevne spillere, noe som gjør at de scorer jevnt over hele banen. Dette blir en ny kamp hvor vi er nødt til å være 100 % tilstede gjennom hele kampen. Udda-mentalitet skal ut i praksis og vi skal gi oss selv 2 poeng i julegave. Det fortjener vi etter en god håndballhøst hvor vi kanskje har overrasket mange.