Fjellhammer-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Halden

Fjellhammer-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

Der satt den – Ulvene vant på bortebane!

Halden var det klart beste laget fra start og førte kampen med 4-5 måls ledelse hele omgangen. Til tross for at Ulvene bommet nesten like som de scoret og var gavmilde med 4-5 tekniske feil, så holdt de greit unna. Det var spesielt pga. et skikkelig godt forsvarsspill som lokket Fjellhammer inn i sekken i midten og der sto Hannes og August med full kontroll. I tillegg var Nicklas i mål på alerten med 7 redninger på 19 skudd. Det varmet!! Etter hvert fant Trym Skoglund på Fjellhammer på å utfordre på utsiden av Haldens høyre toer og dermed begynte hjemmelaget å score etter lang tørke.

Framover på banen scoret alle utespillerne til Ulvene. Kasper L og Hannes med 3 mål hver. Mads scoret sitt første HTH-mål og hadde assister til ving og strek. Godt å få ham i gang! Halden er i ferd med å cruise inn til en 5 måls pauseledelse, men roter det til og slipper hjemmelaget innpå slik at det er 11-14 til pause.

2. omgang fortsatte med Halden 3-4- mål foran, men det kladdet for Ulvene i perioder. De blir litt for utålmodige nå de leder og tar ikke vare på ledelsen sin. Det så vi mot Runar også.

Fjellhammer gjør mange tekniske feil og det er årsaken til at de ikke tar igjen Halden. Hjemmelaget spiller 7 mot 6 i angrep og lykkes. Plutselig lekker midtforsvaret til Halden som ei sil og Skoglund skyter mål etter mål fra bakken og er i ferd med å snu kampen for hjemmelaget. I tillegg lekker det rundt venstre 2’er. Forsvaret var litt i krise i denne omgangen! Merkelig nok satt Kristoffer på benken i 25 minutter av omgangen – som en av våre beste forsvarsspillere var han dypt savnet. Angrepsmessig var det tungt. Vanligvis trygge Toke hadde 6 bom og 3 tekniske feil i omgangen og hadde ikke dagen. Heldigvis hadde vi Truls, Casper E og ikke minst, kampens store spiller, Kasper Lien. De tre var knallgode i angrep, scoret 10 mål på like mange forsøk i 2. omgang og sørget for at Ulvene holdt unna. Det ble grusomt spennende på slutten. Halden ledet 28-29 og hadde ballkontroll med 40 sekunder igjen. Da gjør Truls sin eneste feil i omgangen og blåses av for skritt. Fjellhammer får en siste sjanse med 7 mot 6 og velger å skyte et distanseskudd som Jonas Stenersen redder mesterlig. Da var Ulvene i mål og årets første poeng var i boks.

Mye å glede seg over i dag: Særlig bra er det at Truls og Mads viser seg fram og at vi har et vingpar som bøtter inn mål og ikke minst at de blir spilt opp og brukt. Det har ikke alltid vært tilfelle. Hvis vi får tettet forsvar fra midten og ut også, så blir dette smashing!

Moro!

Mål: Kasper L 7/9, Truls 5/6, Casper E 4/5, Hannes 3/4, Trym 3/9, Toke 3/10, August 2/2, Mads 2/4

Suvverent!!

Topp tre:

1.     Kasper Lien

2.     Truls Grøtta

3.     Casper Ebbesen

Her svingte det, Jan Thomas. Gratulerer med 2 poeng! Hva syns du om kampen?

-Litt samme som mot Runar, føler vi står godt og fører hele kampen. Står trygt og godt bakover og sikre framover. I andre omgang sliter vi med deres 7 mot 6 spill og vi roter mye framover og gjør enkle feil. Slipper de alt for enkelt inn i kampen igjen. Uansett var det veldig forløsende å dra seieren i land

Flott kamp av deg og laget Kasper. Laget var litt av og på i 60 minutter. Hvordan opplevde du kampen?va  Hva

-Synes vi har perioder hvor vi spiller veldig bra. Starten av første omgang er veldig god og vi leder med 6 mål en periode, men vi roter det litt bort og gir dem en ny sjanse til å hente seg inn. Samme i 2 omgang. Synes vi kjemper utrolig bra og deilig at det endelig holder helt inn!

Grattis med seier og din beste kamp i Ulveklærne, Truls! Hva syns du om kampgjennomføringen?

-Takk for det! Syns at vi har overtaket heile kampen, men når vi først kommer 3-4 mål foran så blir vi litt overmodige. Hadde vi spilt på litt mindre risiko i angrep, så kunne vi dratt litt meir ifra. Men vi va veldig opptatt på forhånd om å være offensive i tankegangen. Vi spille stort sett bra i angrep, så veldig deilig å få belønning i 2 pinnær!