Elverum-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Halden

Elverum-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Søndag den 28. november kl. 17 i Terningen Arena

Ikke før vi har landet etter Arendalkampen, så er Ulvene i gang med å forberede seg på neste toppkamp. Denne gangen mot Norges suverent beste lag Elverum. Dette er selvsagt en formidabel oppgave, men like selvsagt er det utrolig spennende å få måle krefter mot de beste. Det eneste man kan gjøre er å forberede seg best mulig og være klare og skjerpa når kampen blåses i gang.

En viktig brikke i disse forberedelsene og i lagets analyse av motstanderne før kamp er assistenttrener Sigvald. Han og Jan Thomas sørger at Ulvene er klare for kamp og at game-planen er spisset, klar og forstått. Så er det opp til gutta!

En hysterisk morsom og imponerende forestilling mot Arendal, Sigvald. – Kred til lagledelse og spillere for en fantastisk godt gjennomført kamp! Nå skal Ulveflokken møte selveste Storeulv og det på bortebane. Har Elverum egentlig noen svake sider sett i forhold til nivået norsk eliteserie? Hvordan vurderer du Haldens muligheter til poeng i årets vanskeligste kamp?

– Takk. Var en veldig god opplevelse som må brukes for alt den er verdt. Det er lenge siden jeg synes at vi har vært så disiplinerte og strukturerte over tid (nesten hele kampen faktisk) Tja, mulighetene for poeng mot Elverum tror jeg blir vanskelig. Dagens Elverumslag er kanskje det beste og mest homogene laget de har hatt. I Champions League har de tatt imponerende 8 poeng på 7 kamper (halvveis i kampoppsettet) og kan i løpet av noen kamper sørge for at de er tett på en 1/8-finale i den største klubbturneringen.

Denne kampen skulle jeg ønske gikk i «bunkersen» i og med at de møter Montpellier borte den 24.11 og en avgjørende kamp mot Brest den 1.12. Innimellom der møter vi dem i Terningen den 28.11. Nå er det som det er og vårt hovedfokus vil være å gjøre en god prestasjon, slik som sist år. Da tapte vi i den eneste tellende kampen 33-32 med scoring i de siste sekunder til Elverum, etter at vi hadde ledet hele kampen.

Klarer vi å gjenskape kvaliteten fra Arendalkampen, så kan kampen bli tett og jevn. Målet blir å henge på Elverum så lenge som det går. Deres bredde og kvalitet i spillerstallen bør sikre Elverum seier i alle kamper på norsk jord. Så gode er de! De har ingen tap i år, men har følgende jevne resultater: Vant 34-33 i serieåpningen over Drammen, 34-32 over Arendal og 29-28 over Kolstad.

Nå har vi prestert å plukke 5 av de siste 6 mulige poengene mot «toppen» og den positiviteten og tryggheten skal vi bygge videre på, slik at vi avslutter kalenderåret på best mulig måte i de fire siste kampene. På Elverum spiller «vår» lokale Kasper Lien. Dette er en spiller som vi er stolte av! Han er en av flere spillere som har gått igjennom «gutteløftet» i regi av HTH i Nedre Glomma og spiller nå på det øverste nivået i Europa. Dette er en inspirasjon for alle som nå er i Halden Topphåndball’s junioravdeling.

Alt er mulig!