Drammen – Halden Topphåndball 41-23 (24-13) – Halden

Drammen – Halden Topphåndball 41-23 (24-13)

Tøff dag på jobben for Ulvene!

Halden kom godt i gang i Drammenhallen og spilte fokusert og godt. Obling var strålende i målet og skuddene satt fint. Etter 13 min sto det 6-5 til Drammen. Så mistet Ulvene konsentrasjonen og da kom det tekniske feil og skudd på dårlige sjanser på løpende bånd. Drammen er et godt lag med stor fart og takket selvsagt for de mange gratisballene med å kontre inn mål etter mål. Og det ble verre…

Halden mistet rett og slett futten og Drammen fikk dominere fullstendig. Selvtilliten forsvant fra Ulveflokken og resultat ble dårlig skyting, forsvar med lite kommunikasjon og kollektiv arbeid, slapt returløp, total 8 utvisninger – det meste gikk galt. Pauseresultatet var 24-13 og slaget var selvsagt tapt..

Vi håpet at Ulvene skulle reise kjerringa og gjøre en god andre omgang, men dessverre – det tok nesten 10 minutter før de scoret og Drammen gjorde fremdeles som de ville.

I dag fungerte svært lite de siste 45 minuttene. Enkelte gode prestasjoner var det selvsagt innimellom, men Halden spilte ikke som et lag og ingen vinner kamper alene.

Ulvene har jo ikke blitt dårligere etter en strålende kamp mot Elverum for noen dager siden, men innstillinga og trua var helt forandret. Den må være på plass og alle må være på jobb når kampen starter.

Greit å tape for Drammen, som ser skikkelig skarpe ut, men ikke på denne måten.