Bækkelaget Håndball Elite-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Halden

Bækkelaget Håndball Elite-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Etter at cup-eventyret er over for Ulvene, kan de konsentrere seg fullt og helt om serien. Og det kan være bra, for her kommer kampene tett.

Onsdag er det Haldens motstander i åttendelsfinalen, Bækkelaget som får besøk av Ulvene. I NM-kampen var Ulvene gode og vant fortjent med 5 mål. Det hadde i grunnet passet utmerket å gjenta den bedriften og slå tabellnaboen. Da vil Halden virkelig posisjonere seg godt i kampen om sluttspillplass. Ulvene har for øvrig spilt gode kamper i Nordstrand Arena tidligere …

Vi hører med assistenttrener Sigvald:

Ulvene drar til Bækkelaget til onsdag og hjemmelaget er vel passe revansjelystne etter cup-tapet i Remmenhallen, kan jeg tenke meg. Men hvis vi holder trøkket som sist og i tillegg klarer å unngå å gi dem billige mål på kontra og avkast, så kan det vel bli en Ulve-seier på bortebane også? Er forresten Sundal spilleklar igjen?

«Det ligger an til en ny og tett kamp mot BSK (som vanlig, når vi møtes). Vi gjorde en veldig solid kamp mot dem i Remmenhallen for 3 uker siden hvor vi vant 34-29. Siden den kampen har de tapt borte for Bergen 29-27, og vunnet borte mot hjemmesterke Nærbø 33-31 nå sist helg.

Inn imot onsdagens kamp i Nordstrand Arena vil vi ha samme inngang til kampen som sist. Vi regner med at den suverene toppscoreren de siste sesongene, Emil Sundal, er med igjen etter noen uker på sidelinjen. De vil gi dem en ny dimensjon i angrepsspillet. I hans skadefravær har Trym Korperud Johnsen, Peter Christensen og Samson Kallestad virkelig tatt ansvar i backrekka. Jobben vår blir som sist å klare å håndtere disse pluss en av eliteseriens beste linjespillere i Aksel Strupstad. I tillegg må vi klare å få hull på duoen bakerst hos dem.

Klarer vi å holde game-plan slik vi har gjort mot dem sist og holde hele distansen som vi gjorde mot Fjellhammer har vi virkelig troen på seier. Luker vi bort et par av de «lette» målene de fikk sist på kontra eller avkast hvor vi ikke var godt nok organisert og vi får i gang vårt eget etablerte spil,l tror jeg at vi tar med oss «to pinnær» hjem til Halden.

Håper å se mange haldensere på tribunen i den nærmeste bortekampen i år.«

Av: Odd Petter Nilsen