Halden Topphåndball-Bergen Håndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport – Halden

Halden Topphåndball-Bergen Håndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport

Ulvene tok alle poengene etter en forrykende første omgang

I dag var Halden på plass fra første sekund. Alle skudda gikk i mål og 5:1 forvaret satt som ei kule. Ulvene ledet 6-0 etter 9 minutter og dagens suverene keeper, Jonas Stenersen hadde da reddet 5 av 5 skudd. Bergen kom seg litt av sjokket, men hadde fått den avgjørende knekken allerede. Halden var nøye og gode i alt de gjorde og fortsatte å seile ifra. Åtte forskjellig målscorere traff på 22 av 26 skudd og Jonas hadde en redningsprosent på 45!  Det var rett og slett klasseforskjell på lagene, noe pauseresultatet 22-13 vitnet om.

Andre omgang begynte like energisk og flott og Halden var raskt opp ei en 10 måls ledelse. Så bestemte Bergen seg for å steppe opp både i forsvar og angrep og kampen jevnet seg ut. Ulvene falt litt i kvalitet, forsvaret tapte flere dueller og Jonas fikk mindre hjelp i målet. Bergen krøp raskt innpå med tre mål og det var lang tid igjen av kampen.  Kunne det likevel glippe? – Neida, ingen fare. Tre raske mål av Halden og full kontroll. Ulvene holdt en solid ledelse på 8-9 mål ut kampen og tok viktige poeng i kampen om sluttspillet.

Det var mange som var gode i dag. Jonas S i målet var avgjørende for at Bergen kom håpløst langt bak og ble tidlig knekt. Han satte seg skikkelig i respekt og gjorde gode skyttere på gjestenes lag usikre. Det førte til flere Bergensskudd i treverket eller utenfor. Jonas J hadde en finger med i det meste som skjedde i angrep og med 5 spillemål og 7 assist var han det beste offensive kortet til hjemmelaget. Jonas N og Hannes var på rett plass på streken og scoret 10 mål til sammen. Morten var frekk og god fra høyrekant og Casper spilte en av sine beste kamper på venstre kant. Mads fortsatte med god skyting fra forrige kamp og Truls var solid begge veier. Særlig som 5:1 i første omgang ødela han rytmen til Bergenangrepet og hadde god kontroll.

Mål: Hannes 6/7. Morten L 6/7, Jonas J 5/6, Mads 5/7, Jonas N 4/4, Joshua 4/5, Truls 4/6, Casper 4/6, Lars O 1/2, Håvard 1/1

Redninger: Jonas 35 %

Topp tre:

1.      Jonas Stenersen

2.      Jonas Jensen

3.      Morten L og Hannes

Gratulerer med 2 poeng og en strålende første omgang i målet, Jonas! Det var superviktig og kampen var jo avgjort til pause. Hvordan opplevde du kampen?

– Tusen takk! Det var ekstremt gøy å spille i dag, vi går ut i hundre og ser oss aldri tilbake igjen. I førsteomgangen så treffer vi på stort sett alt, både jeg bak der og gutta framme i angrep. Andreomgang blir litt mindre intens, synes at begge laga slipper seg litt ned og det blir kanskje litt mye mål bakover der, men vi fortsetter jo å skåre. Alt i alt kjempefornøyd med matchen.