Drammen-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport – Halden

Drammen-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport

Halden kollapset i 2 omgang og tapte klart i Drammenshallen

Ulvene hadde god start på kampen i Drammenshallen. De spilte tålmodig i angrep og scoret jevnt og trutt. Joshua fortsatte sin strålende skyting fra de siste kampene og knallet inn 8 spillemål på 11 skudd. Unggutten Lars Oscar kom inn for Jonas Jensen i angrep og gikk respektløst til verks mot Drammens gode og offensive forsvar. Tre raske mål – 2 på finte/gjennombrudd og ett fra 9 meteren, bidro til at stillingen 2 minutter før pause var 15-15. Dårlig kontradekking og en teknisk feil fra Ulvene i sluttminuttene ga Drammen en to-måls ledelse til pause: 17-15. En god omgang offensivt fra Halden, men 6 tekniske feil var ikke så bra. I forsvar slet Halden slik de har gjort de siste kampene og slapp til Drammens skyttere og strek for enkelt for mange ganger. Men Ulvene kjempa godt og selv med 2×2 minutter i undertall (som de fiksa fint) og lite redninger, var de helt på høyde med hjemmelaget i 28 minutter. Det var egentlig en litt rotete omgang fra begge lagene.

Drammen skjøt ut av startblokkene før Ulvene fikk på seg skoa i andre omgang. Etter tre minutter ledet hjemmelaget 21-15!! Halden gjorde dårlige valg og tekniske feil og kollapset fullstendig. Heieren i Drammensmålet begynt å redde skudd, Halden ble utålmodige og usikre. Det tok 6 minutter for Ulvene scoret sitt første mål og Jan Thomas tok timeout på 23-17. Det hjalp en liten stund, men Drammen hadde fått et solid og avgjørende tak på kampen. Ulvene var både utålmodige, udyktige og uheldige og hang skikkelig i tauene. Laget hang ikke sammen, gjorde mange tekniske feil og ble alvorlig straffa for det. Hjemmelaget økte til 32-22 etter snaue 20 minutter og Jan Thomas måtte ta ny timeout og være tydelig på at her var det bare å kjempe helt inn og være skjerpa og følge avtaler. Det gjorde heldigvis Ulvene. De reiste seg fra knestående, knappet litt inn på ledelsen og avsluttet omgangen langt bedre enn de startet.

Joshua var meget god i første omgang med mange mål og assists, men ble passet bedre på i andre og kom sjeldnere i posisjon. Lars Oskar fortsatte å være en trussel i angrep og scoret 3 flotte mål i begge omganger. God en mot en og satt ballen i mål når han skulle. Som flere andre på laget ble han litt for ivrig til å spille inn strek på (for) små marginer.

Oppsummert: God førsteomgang tross en del rot – helsprekk i andre omgang – mye bra i angrep og – dessverre- alt for mange mål innsluppet denne gangen også. Det er vanskelig å vinne kamper når forsvaret ikke sitter. Det må gutta gjøre noe med!

Mål: Joshua 9/15, Lars Oskar 6/6, Hannes 3/4, Truls 3/6, Jonas J 2/3, Casper 2/2, Morten 2/5, Mounir 1/1, Niclas 1/3

Topp tre:

1.      Joshua

2.      Lars Oskar

3.      Truls (bra trøkk i kontra!)

Gratulere med en strålende kamp Lars Oskar! Det gikk veldig bra for deg, men litt opp og ned for laget. Hva tenker du om kampen?

–        Takktakk! Føler vi er veldig gode i perioder. Kommer greit i gang, men strukturen bakover er ikke helt på plass og de får noen lette mål. Sliter til tider i angrepsspillet og vi blir stående å hakke og kommer ikke til noen skikkelige avslutninger. Vi har også en veldig dårlig start på 2 omgang hvor vi egentlig taper kampen og blir kontra i senk. Synes det er veldig gøy å komme utpå å få så mye spilletid som jeg gjør. Føler jeg gjør en ganske god kamp, men har noen jr. feil.

Mye bra før pause og moro med lokale gutter som tar for seg i eliteserien;) Men det var krisestart på 2 omgang i dag, Jan Thomas. Hva skjedde?

–        Ja, syns vi holdt godt følge med Drammen i første omgang. Vi sliter hele tiden litt mer enn de med å lage mål. men vi klorer oss fast og kjemper. I andre omgang har vi en begredelig periode på en 6-7 min hvor vi taper 5-0, og der taper vi mye av kampen. Da slurver vi fremover og bommer noen 100% som Drammen utnytter i kontra og mål. Da er vi plutselig 8-9 mål bak og resten av kampen blir vi bare jagende for å ta igjen forspranget til Drammen noe vi ikke lykkes med. Veldig bra kamp av Lars Oscar hvor han virkelig viser hva som bor i ham. Han er tøff i duellspillet og går på 100%, veldig godt å se han lykkes