Haslum HK-Halden Topphåndball, Eliteserien Menn > Kamprapport – Halden

Haslum HK-Halden Topphåndball, Eliteserien Menn > Kamprapport

Klart tap for ulvene i Nadderud Arena

Haslum ledet kampen fra start til mål og Ulvene måtte jage hele kampen. Det gjorde de til tider bra og kom gang på gang opp i ryggen på hjemmelaget før det ble det litt mye bom og tekniske feil og Haslum hadde kontroll igjen. Etter 22 minutter ledet hjemmelaget 15-9 og Ulvene hang virkelig i tauene. Så våknet de og scoret fire mål på stripe. Det var kamp igjen og pauseresultat var 17-14.

Etter hvilen fortsatte Ulvene friskt og kom raskt kun ett mål bak. Midtforsvaret satt veldig bra og Halden stresset hjemmelaget. Dessverre klarte ikke Haldenserne å holde trøkket opp lenge nok til å gå opp i ledelsen. De slapp stadig Haslum til enkle mål. Kristoffer spilte mye etter pause, var som vanlig god i forsvar og bidro også med fire mål. Bra for laget at han spiller mer angrep. Han kan lage mål ut av ingenting, har få tekniske feil og bomskudd. Det er deilig når det butter for laget.

På stillingen 26-25 var Ulvene inne i en god periode og virket klare til å ta over kampen. Så ble det tidlig juleferie for Haldengutta og Haslum kjørte enkelt fra og inn til en solid seksmålsseier.

Toke var solid i angrep. Han scoret 9 mål og hadde flere assist. Han viste igjen at han er knallgod på straffer og er tryggheten selv fra 7-meteren. Mitro og Kristoffer scoret 5 ganger hver, men ellers var det litt tynt og ubesluttsomt i angrep. En del litt umotivert, stillestående skyting uten bearbeiding gjorde at forsvaret og keeperen til Haslum fikk gode arbeidsforhold i perioder. Keeperne fikk ikke alltid den hjelpen de trengte av forsvaret. Bertram fikk ikke tak på skytterne slik vi er blitt vant til og hadde kun fire redninger i kampen. Dragan startet andre omgang, reddet de tre første skuddene og ga Ulvene troa på at de kunne vinne, men det holdt altså ikke helt inn.

Gutta virket litt slitne både mentalt og fysisk i dag etter å ha tapt knepent i tøffe kamper den siste tiden. Bra med juleferie nå!

Topp tre

1. Toke Schrøder
  2. Kristoffer Henriksen
  3. Alexander Mitrovic

Det var muligheter til poeng lenge i dag, Jan Thomas?

Ja, vi har muligheten ut i andreomgang da vi bare er ett mål bak. I den perioden er vi for unøyaktige og tar noen dårlige vurderinger framover, som vi bommer og gir dermed Haslum noen enkle kontringsmål. Periodevis er det bra bakover, men savnet litt av den intensiteten vi har hatt i beina tidligere.

Gratulerer med din beste kamp i Haldendrakta, Toke. Synd det ble tap. Hva syns du om kampen?

Jeg synes vores dårlige perioder bliver for lange. Dem må vi optimere på, fordi de kommer til at komme igen. Jeg tager selv et par hjernedøde vurderinger i angrebet og det så ud til at smitte lidt af på de andre bakspillere. Forsvarsmæssigt kommer der ofte lidt for meget afstand mellem os, og det gør det vanskeligt for Dragan og Bertram at redde bolde