Halden Topphåndball-St.Hallvard, Eliteserien Menn > Kamprapport – Halden

Halden Topphåndball-St.Hallvard, Eliteserien Menn > Kamprapport

Ulvene knuste Fold-St. Hallvard i Tistedalshallen

Ulveflokken var skjerpa fra første sekund og tok direkte kommando i kampen. Anført av en helt fantastisk Bertram Obling i mål gjorde hjemmelaget som de ville og bøtta inn mål på kontra, fra ving, strek og på langskudd. Det meste gikk Ulvenes vei.

Gjestene gikk seg fast i midtforsvaret til Halden der August spilte en meget god kamp. Sammen med kaptein Rasmus satte han opp et knallforsvar og St. Hallvardspillerne kom aldri riktig til hverken skudd eller innspill til strek. Når de likevel skjøt sto Bertram i veien for det meste. Han reddet 12 av 22 skudd i første omgang (55 %), derav tre straffer!! Det igjen banet vei for raske kontringer og enkle Haldenmål. Cordt scoret 6 mål i første omgang. De fleste nydelig spilt opp av Mitro.

Selv med bom på fire 100 %-sjanser var Halden overlegne og cruiset inn til pause med 20-10.

Og det fortsatte i 2. omgang!

Noen fler tekniske feil og skuddbom i starten gjorde at avstanden til gjestene holdt seg de første 15 minuttene før Ulvene begynte å trå på gassen. De ledet med 12 mål etter 20 minutter og byttet stort sett hele laget. Ungguttene fortsatte der førstesekseren slapp og hadde ingen problemer med å matche gjestene hverken i angrep eller forsvar. Kasper Lien satte inn 4 av 4, Toke Schrøder og Håvard Jenssen fulgte opp i målprotokollen og Ulvene vant fortjent 37-22.

Toppscorere i dag var Cordt og Martin (som begynner å komme i form) med 7 mål hver, deretter fulgte Trym (5) og August og Kasper (4).

Bertram hadde totalt 20 redninger på 38 skudd – det er godt over 50 %!! Eliteseriens beste keeper spiller for Halden Topphåndball

Mye god skyting, få tekniske feil, en strålende keeper og et tent og hardtjobbende forsvar – det skal ikke mer til – sånn skal det være!!

Topp tre

1. Bertram
  2. August
  3. Martin/Trym/Cordt

Gratulerer Jan Thomas. Gikk alt etter planen?

Den satt! Jeg er stolt av gutta i dag. De gjør en kjempekamp i 60 minutter. Kjemper hele tiden og alle leverer på et høyt plan. Vi planla å stå bra bakover og løpe på dem, og det gjør vi gjennom hele kampen.