Halden Topphåndball-FyllingenBergen, seier i thrillerkamp – Halden

Halden Topphåndball-FyllingenBergen, seier i thrillerkamp

Fyllingen herjet litt med Haldenforsvaret innledningsvis. De var best en mot en og kom til mange 100 % -sjanser. Hadde ikke Ulvene hatt Bertram i mål hadde gjestene reist skikkelig fra hjemmelaget. Bertram sto en helt fantastisk første omgang og reddet 16 av 28 skudd – i tillegg til straffer var det flere 100 % sjanser. Det betyr en redningsprosent på nesten 60 og hjemmepublikummet har vel neppe sett maken noen gang. Det ga de også uttrykk for med taktfast heiing på Bertram. Ulvene traff dårlig i forsvar og Fyllingen kom forholdsvis lett gjennom fra alle posisjoner. Framover var det Trym som styrte og scoret. Han hadde 6 mål på 6 skudd før pause, flere assist og sto godt i forsvar. Halden ledet 14-10 etter 27 minutter og hadde ballkontroll, men mistet litt hodet og lot Fyllingen score de to siste målene i omgangen.

Etter pause kom gjestene best i gang og etter et kvarter sto det 20-20 på tavla. Bertram traff ikke like godt som i første omgang, men Ulvenes angrepsspill tok seg opp og flere meldte seg på scoringslista. Forsvarsspillet ble bedre og bedre utover omgangen og Bertram kom i siget igjen og gjorde viktige redninger. Halden lå hele tiden hakket foran, selv om Fyllingen var oppe og viste seg fram på 25-25 et øyeblikk. Ulvene var skarpest og klokest de siste minuttene. Særlig forsvaret fungerte strålende og Fyllingen møtte rett og slett veggen. Det som kom forbi tok Bertram (selvfølgelig).

Ulvene var litt tamme i perioder i dag, men spilte klokt, holdt seg til planen og hadde lite tekniske feil. Det var imponerende at spillerne var så tålmodige med dommerne som rett og slett dømte bort hjemmelaget gang på gang, særlig i første om gang. Det vitner om god disiplin- godt gjort når det koker på banen! De 339 tilskuerne hadde langt flere synspunkter på dommerparets pussige avgjørelser enn spillerne. Dette, kombinert med at Ulvene aldri fikk skikkelig tak på Fyllingen, gjorde at det var nerver og høy stemning i hallen hele kampen.

Bertram var selvsagt banens beste i dag, men tett fulgt av Trym som virkelig er i siget for tiden og ble toppscorer med 9 mål på 10 skudd, hadde mange assist og ingen utvisninger eller gule kort. William og Rasmus kom også godt på pluss-siden. Der Trym og Bertram var avgjørende i første omgang sto hele laget fram i andre omgang og tok ansvar. En skikkelig lagseier altså.

Topp tre

1. Bertram
  2. Trym
  3. Rasmus og William

Gratulerer med en fantastisk kamp og seier Bertram. Tror ikke vi har sett bedre keeperspill i Remmenhallen!

Haha – jo tak! Jamen altså, der er dage hvor alt lykkes og andre hvor ingenting lykkes. I dag var en af først nævnte dage, så det var jo en fantastisk følelse at spille. Og så hjælper publikummet i Remmenhallen jo også fantastisk meget på ens spil, når de bare leverer en helt igennem fantastisk stemning

Jan-Thomas kommenterer kampen på denne måten:

Ja Bertram gjør en kjempe kamp men det er som du sier at Forsvaret var bedre i andre omgang.. blir en slitekamp hvor lagene følger hverandre hele tiden. Kommer litt bakpå i første omgang men Bertram holder oss inne i kampen. Fører med to mål til pause, og klarer å holde på den litt ut i andre omgang. Ut i andre omgang står det 25-25 og det er litt hektisk, men gutta klarer roe det ned og er dyktige i sluttminuttene. Veldig deilig seier