Halden Topphåndball-Follo HK, Eliteserien Menn > Kamprapport – Halden

Halden Topphåndball-Follo HK, Eliteserien Menn > Kamprapport

Storseier til Ulvene

Follo kom fra en knallseier mot Fyllingen og var innstilt på å nedkjempe Ulvene med offensivt og hardt forsvarsspill. Begge lag hadde åpenbart bestemt seg for å tette igjen bakover og de lyktes. I tillegg sto begge keeperne godt og etter drøye 9 minutter var det kun scoret 5 mål og Ulvene ledet 3-2. Så løsnet for Halden og de opparbeidet seg en trygg ledelse som de aldri var i nærheten av å gi fra seg.

Det svingte litt i prestasjonene. Etter 12-5-ledelse etter 24 minutter, knappet gjestene inn forspranget til 15-10 til pause.

Etter hvilen startet Ulvene ruskete. Follo hadde best uttelling og etter 6 min sto det 16-13 og bortelaget var i siget. Så reiste hele Ulven seg og feide over gjestene i alle spillets faser og ledet 24 -13 etter 18 minutter. Kampen var altså ettertrykkelig avgjort.

Martin Vilstrup Andersen blomstret og gjorde sin beste kamp. Han delte toppscorer-tittelen med Trym og Cordt. Det ble 6 mål på hver. Hele laget var skjerpa og gode i forsvar. Kantene var aggressive og på alerten og snappet flere baller som ga kontra og enkle mål. Midt-fireren lå passe høyt og aggressivt, taklet så det knakte eller presset/blokket skudd. Bakerst sto danskekongen sjøl og tok i perioder alt som kom. Bertram Obling hadde en fantomdag i målet. Godt hjulpet av forsvaret reddet han 19 av 33 skudd. Det betyr 58 i redningsprosent!!

Etter å ha trygget seieren tidlig, ble hjemmelaget litt ukonsentrert i angrep og sløste litt med sjansene resten av kampen. Forsvaret derimot, med hardt arbeidende kaptein Rasmus i spissen, sto fjellstøtt hele kampen.

I dag var det skikkelig fart i Ulvene og gledelig mange kontringer. Det liker vi!

En skikkelig opptur altså og en fullsatt Remmenhall storkoste seg – sånn skal det gjøres!

Det var trøkk i dere i dag Jan Thomas – forsvaret satt som det skulle!

Ja syns vi var aggressive og gode i forsvar i dag. Står egentlig veldig godt bakover i hele kampen og Bertram stenger i lange perioder. Dette gjør jo at vi kan kjøre en del i rygg og vi er flinke i dag til ikke å ta for hurtige avslutninger. Angrepsmessig styrer vi godt opp og er disiplinerte. Føler vi har god kontroll kampen igjennom