ØIF Arendal – Halden Topphåndball – Halden
Foto: Hans Petter Wille

ØIF Arendal – Halden Topphåndball

Søndag 3. september kl. 17.00 – Sør Amfi 

Så er endelig håndballsesongen i gang igjen og Ulvene åpner som i fjor, borte mot Arendal. 

Arendal har vært i eliteserien siden 2009 og har stort sett vært å finne blant de beste lagene i serien. I fjor ble det derimot en sesong med mye motvind og en beskjeden 9. plass som fasit. Til denne sesongen har de forsterket med Vidovic, Gautason og Gjerdalen og ser riktig gode ut. Hardtskytende bakspillere, gode streker og kanter og Jurisic i mål… De sto for øvrig for seriens første skrell da de spilte uavgjort mot Kolstad på bortebane i helgen. Det er det ikke mange lag som vil kopiere i serien. Ulvene får altså nok å gjøre i seriedebuten og gleder seg stort.De talentfulle unggutta i ulveflokken har fått ett år til med god trening og viser lovende takter og laget er forsterket med tre nye, gode bakspillere i Mikkel Madsen, Kristoffer Henriksen og Benjamin Holm. Dette kan bli riktig bra og målsetningen er sluttspillplass. Det blir ofte tette kamper mellom Halden og Arendal og Ulvene er som regel gode i Arendal. I forårets åpningskamp i serien mot Arendal i Sør Amfi ble det forøvrig uavgjort 26-26. Det er altså bare å glede seg og for de som ikke tar turen til Arendal, så er det TV2 play som gjelder. Følg med!! Vi spør hovedtrener Jan Thomas om hvordan oppkjøringen har vært og hvordan og spillergruppa ser ut før seriestarten

  • Vi har hatt en fin oppkjøring. Resultatmessig har det gått litt opp og ned i de treningskampene vi har hatt. Vi hadde fine og gode kamper i Skövde. Så hadde vi to mindre bra kamper i Fjellhammer cup mot Runar og Sandnes, før vi avsluttet strålende mot Fjellhammer.

Jeg syns de nye har kommet flott inn i gruppa og de er dyktige og spennende spillere. Unggutta har blitt ett år eldre og tar stadig nye steg, så ting ser bra ut. Hvordan vi ligger an i forhold til de andre lagene er vanskelig å si ut ifra noen treningskamper, men jeg tror det blir en fryktelig god liga i år. Angående seriestart borte mot Arendal blir det en tøff affære. Det virker som Arendal har styrket seg etter fjorårssesongen og uavgjort mot Kolstad borte i første seriekamp vitner om at vi må være på topp om vi skal få med noen poeng derfra. Vi gleder oss veldig til å komme i gang nå mot Arendal på søndag. Vi vet vi har en knalltøff oppgave foran oss

Av: Odd Petter Nilsen