Skolecupen 2022 – Halden

Skolecupen 2022

Halden Topphåndball har i dag gjennomført den årlige Skolecupen og vi kan ikke være mer fornøyd! Hjortsberg skole, Os skole og Kongeveien skole var skolene som stilte med lag i år. Alle skoler og lag møttes i kamper på 15 minutter. Etter mange jevne og spennende kamper vant Kongeveien Skolecupen. På andreplass kom Hjortsberg skole og bronseplass gikk til Os skole.

En cup som dette med andre skoler håper vi bidrar til å øke fellesskapsfølelsen og miljøet mellom skolene og vi tror virkelig at Skolecupen i dag gjorde nettopp det. Veldig kjekt å se hvordan skolene heier på hverandre og viser fair play i hver kamp. Håndball er det beste som finnes og når vi får se disse dyktige og engasjerte barna blir den følelsen bare sterkere!

Skoleprosjektet som vi hadde denne sesongen har som hovedformål å gi en introduksjon til håndballsporten til jenter og gutter i barneskolealder. Slik vil flere barn oppdage håndball som en morsom og trivelig aktivitet hvor samhold og lagspill står i fokus. Vi håper og tror at prosjektet vil bidra til økt rekruttering til håndballen i Halden. Halden TH har i lang tid samarbeidet godt med to av byens håndballklubber og dette er en fin måte å styrke samarbeidet ytterligere på.

Takk til alle skoler og barn som gjorde det mulig for oss å gjennomføre skoleprosjektet og Skolecupen. Vi sees igjen neste sesong!