Takk for innsatsen og lykke til videre! – Halden

Takk for innsatsen og lykke til videre!

Vi som har vært tett rundt Halden Topphåndball en del år vet at det er spillere i avgang hver eneste sesong, denne sommeren er intet unntak. Denne gangen skal vi takke av flere gode bidragsytere, for noen av dem er det nok et farvel, men for noen er det kanskje på gjensyn. Denne sesongen er det mer kalkulert og kontrollert utskiftning enn tidligere, flere av fjorårets spillere er med for kommende sesong eller på lengre sikt. Dette gleder vi oss til å bygge på videre og vi håper at kontinuiteten vil gi oss et løft videre til kommende sesong.

(Kamper og mål er alle offisielle kamper)

Hannes Nyström

Hannes kom til Halden Topphåndball fra Stockholmsklubben Tyresö, etter et par sesonger i Allsvenskan og ble raskt en av eliteseriens beste spillere i sin posisjon. Med godt spill over tid medfører dette oppmerksomhet fra flere klubber fra inn og utland, valget falt på BSV Bern fra Sveits. Hannes prestasjoner på banen har vært synlig og han kom på rundens lag gjentatte ganger i de to sesongene han spilte for ulvene. Men han har også vist andre egenskaper, denne sesongen har han vært lagets kaptein. Hannes fikk 45 kamper og scoret 189 mål for Halden Topphåndball. Lykke til i Bern!

Mads Høj Jensen

Mads kom også foran 2020-21 sesongen hvor han kom i fra 1. divisjonsklubben HEI fra Aarhus. Mads fine blikk for spillet og ikke minst en av hans «spesialiteter» i backhand utspill til høyre kant har medført at først Kasper Lien fikk et godt gjennombrudd før årets høyrekant i Rema 1000 ligaen Morten Linder fikk sine utspill. Mads har etter to sesonger i HTH valgt å prøve et nytt eventyr i Frankrike og skal etter planen de neste to sesongene spille for Les Vikings de Caen på nivå2. Mads fikk med seg 42 kamper og scoret 114 mål. Bonne chance en France!

Daniel Bystrøm

Askimgutten kom til HTH i samme sesong som de ovenfor, etter spill i Sandnes og avtjent militærtjeneste. Daniel har vært tålmodig i en vanskelig oppgave med å være i kantpar med først Kaper Lien, for deretter Morten Linder. Daniel er en som stiller opp for laget både på og utenfor banen, dette er en viktig egenskap når man spiller for HTH. Etter denne sesongen velger Daniel å reise tilbake til Sandnes for å prøve noe «nytt». Det medfører et gjensyn med Daniel allerede i 2. serierunde når han dukker opp i lyseblå kampdrakt i kampen mot HTH. Daniel fikk 29 kamper og scoret 9 mål. Vi ønsker Daniel lykke til i Sandnes!

Kristian Bjerke Pedersen

Bjerke er en av spillerne som har vært en del av gutteprosjektet og har stått distansen ut med å gå fra å være junior til eliteseriespiller i Halden Topphåndball. Dette er noe både han og klubb skal være stolte av. At ferden nå går til HK Herulf Moss betyr nødvendigvis ikke farvel, men muligens mer et på gjensyn. Nye utfordringer venter i Moss og Herulf får en spiller med stort engasjement på og uten for banen. Kristian fikk 37 kamper og scoret 1 mål. Vi prekæs Bjerke!

Marius Rossfjord

En spiller som muligens er blant de med lengst fartstid i Halden Topphåndball. Marius var en av spillerne som var med på det første «gutteløftet» i Østfold i 2015 sammen med blant annet Mounir, August Storbugt og Kasper Lien. For Marius sin del har dessverre skader og opptrening preget mye av seniorkarrieren, og denne gangen ble det vanskeligere og tyngre å komme tilbake. Vi ønsker Marius lykke til med studier og håper han på et tidspunkt blir å se på banen igjen. Marius står med 21 kamper og 4 mål for HTH.

Adam Kardell

Den alltid blide og smilende Adam kom som mange andre til HTH sesongen 2020-21. Dessverre for Kardell har også hans tid vært preget av skader og opptrening slik at han ikke har fått blomstret slik vi alle hadde håpet på. Adam er en som mange i Halden har blitt kjent med gjennom jobb på ungdomsskole og ofte instruktør på HTH sine aktiviteter. Det er ikke helt avklart hvor Adam spiller neste sesong, men det som er sikkert er at han flytter hjem til familien og Stockholm. Adam fikk 20 kamper og scoret 3 mål. Lycka till vidare Adam!

Casper Ebbesen

Langemann på venstrekanten som dannet kantpar med Adam fra første til siste stund reiser hjem til Danmark for å komme tettere på familien. Ebbe har gjort en god jobb for oss i de to sesongene han var her både til trening og kamp. Det er ikke helt avklart hvor Casper spiller neste år, men vi ønsker han og familien lykke til i fremtiden! Casper spilte 41 kamper og scoret 89 mål.

Morten Nergaard fikk sin rettmessige hyllest etter sluttspillkampene mot Drammen var unnagjort og den kan leses igjen her: https://haldentopp.no/2022/05/14/takk-morten-nergaard/