Takk Morten Nergaard! – Halden

Takk Morten Nergaard!

Morten Nergaard Keeperlegenden fra Elverum som vunnet alt som går å vinne i norsk håndball, spiller ikke i Halden Topphåndball neste sesong og vi vil takke ham for den tiden han har hatt i klubben! Tre ganger har han vunnet eliteserien, NM vant han to ganger, mens sluttspillet har han vunnet hele ni (!!!) ganger. Champions League har også spilt mange år og i en av disse, borte mot La Rioja 2016, ble han toppscorer med 4 soringar.

Morten tar i mot BB-pris i Remmenhallen

Din tid i Halden er over og vi i klubben og alle runtom vill takke for denne tid og alt du har gjort for denne klubben! Hva blir nå ditt neste eventyr, stills håndballskorna på hyllen eller er du fortsatt sulten på å vise hva du går for på toppnivå?

«Akkurat nå er det ikke noe som er bestemt, men jeg er åpen for det meste. Jeg føler jeg kan holde toppnivå noen år til, så vi får se hva som skjer fremover. Har lært de siste årene at man ikke aner hva som skjer fremover og tar det som det kommer:)»

Du har vunnet alt som går å vinne i norsk topphåndball, flere ganger om, og du har nå spilt 1,5 sesong for HTH, hva har vart det beste med dette eventyr i Halden og hva kommer du savne?

«Det beste er alle hjemmekampene i bunkersen der vi nærmest har vært uslåelige. Så kommer jeg til å savne alle de blide og imøtekommende folkene som har jobba som frivillige i klubben og selvfølgelig alle de som har en tilknytning til a laget. Så håper jeg vi kan holde kontakten og at vi snart møtes igjen. Og selvfølgelig kommer jeg savne publikum som skapt magisk stemning i mange av kampene i remmenhallen! Tilslutt vil jeg takke alle sammen for en strålende tid i Halden og ønske alle masse lykke til videre!»

Morten motiverer gutta som altid før kamp i Remmenhallen

Trenerteamet har følgende å si om Mortens tid i klubben:

«Vi kan takke Morten for mye, han kom inn i spillergruppen på et vanskelig tidspunkt hvor vi hadde tapt en del kamper, og det var klart at Niclas Graugaard ønsket seg hjem til Danmark. Allerede fra første kamp viste han hvorfor han er blant de mestvinnende spillerne i Norge. Med sin erfaring, ro og vinnerskalle var han klart på hva som måtte gjøres for å vinne kamper. Beskjeden i garderoben i den vanskelige bortekampen mot Sandefjord i oktober 2020 som var han første i HTH-drakta var tydelig og klar «jeg har aldri rykket ned, og har ikke tenkt å gjøre det nå heller. Slapp av dette ordner seg».   (I den kampen leverte han til BB som i mange andre kamper). Halvannen sesong etterpå kan Morten fortsatt si det samme, fortsatt ingen nedrykk. Selv om Morten ikke har vært mye i Halden.. har han etterlatt seg et tydelig fotspor på og utenfor Remmenhallen med blant annet redninger, scoringer i åpent mål og tydelige beskjeder til forsvaret etterfulgt av publikumsfrieri med god respons fra publikummet i «Bunkersen».

På vegne av Halden Topphåndball ønsker vi å si tusen takk for innsatsen Morten!»