Bjarte Myrhol til Select Håndballcamp 2022! – Halden

Bjarte Myrhol til Select Håndballcamp 2022!

Bjarte Myrhol ønsker deg velkommen til Select Håndball Camp 2022

Den norske håndballegenden Bjarte Håkon Myrhol kommer til Halden Topphåndballs årlige egne Select Håndball Camp. Er du mellom 12-17 år har du nå mulighet å få tips å råd av en av norges største håndballsprofiler gjennom tidene.

Det er med stor glede vi kan presentere at Bjarte Håkon Myrhol er med som instruktør i årets Select Camp. Vi i Halden Topphåndball er stolte av å få Myrhol til oss på Østlandet, og gleder oss til at barn og unge i vår region kan oppleve denne fantastiske spilleren og personen Norsk håndball har hatt så stor glede av i så mange år. Er håndball det beste du vet og vil du bli bedre vil du altså ikke gå glipp av Select Håndball Camp 2022.

Bjarte har i en årrekke vært en frontfigur i det norske herrelandslaget. Han har vært en fantastisk landslagskaptein over mange år, og vært en stor leder i laget som Christian Berge og de norske håndballgutta har mønstret år etter år i mesterskap. Han er nå den spilleren for Norge som har flest landslagskamper, hele 263 kamper og har scoret 803 landslagsmål. Han har vunnet VM sølv to ganger, først i 2017 også i 2019 med det norske herrelandslaget og i begge mesterskapene kom han på «all star team» som beste linjespiller.

Av utenlandske klubber har Myrhol spilt i MKB Veszprém KC, HSG Nordhorn, Rhein-Neckar Löven og Skjern Håndbold hvor han har vunnet flere titler. Under er alle hans meriter.

  • EHF-cupmästare två gånger: 2008 (HSG Nordhorn) och 2013 (Rhein-Neckar Löwen)
  • Norsk mästare två gånger: 2003 och 2004 med Sandefjord TIF
  • Norsk ligavinnare 2005 med Sandefjord TIF
  • Ungersk mästare 2006 med MKB Veszprém KC
  • Dansk mästare 2018 med Skjern Håndbold
  • VM-silver 2017 med Norges landslag
  • VM-silver 2019 med Norges landslag
Bjarte Myrhol og Sander Sagosen, VM 2017

Myrhol står også bak Learn Handball, hvor tusenvis av spillere og trenere over hele verden får inspirasjon og ideer til å utvikle unge håndballspillere og ha det gøy med håndball.

For mer info følg linken, Select Håndball Camp 2022. For å melde deg på følg linken, priser og påmelding.