Små ulver er tatt ut på Regional landslagssamling! – Halden

Små ulver er tatt ut på Regional landslagssamling!

Dette er et godt bevis på at guttesamarbeidet i Nedre Glomma fungerer og bærer frukter med seg. Gratulerer til alle gutta og til moderklubbene. Dette er veldig bra! Norges Håndballforbund Region Øst har gjennomført to samlinger denne uka i Langhushallen, både for gutter født 2005 og 2004.

Gutteløftet i Østfold Håndballen er et ambisiøst og unikt rekrutteringssamarbeid med fem andre klubber i gamle Østfold for unge gutter.

Foto: Jørn Kvithyl

Fra vår ungdomsavdeling har følgende spillere deltatt: Sander Buvig Larsen ( Rolvsøy IF), Hans Andreas Agnalt (Tistedal TIF), Eskil Holmstrøm Sterri (Rolvsøy IF), Tobias Bystrøm (HK Eidsberg/ Askim IF) og Linus Mork Johansen (Vestby). Disse deltok på 2004 samlingen, mens Råy Didrik Seteklev, Karl Herman Sætre Land og Julius Veim Hjelmungen (alle Tistedal TIF) deltok på 2005 samlingen. 

Det ble også gjennomført SPU samling hvor Troy Inge Staveli og Sondre Vågen (begge Tistedal TIF) var tatt ut samt Leo Mustorp fra HK Eidsberg. Gratulerer så mye!

Foto: Jørn Kvithyl