Platinasponsor sier ja til to nye år! – Halden

Platinasponsor sier ja til to nye år!

Kynningsrud AS og Halden Topphåndball har signert en ny to års avtale som platinasponsor.

Klubben er svært takknemlig for dette. Som vår platina samarbeidspartner gjennom mange år bidrar de til å gi Halden Topphåndball en forutsigbarhet, en trygghet og en mulighet for oss å vokse som klubb. Halden Topphåndball kan virkelig bekrefte at de lever opp til sin visjon «Gleden er å være til nytte». Halden Topp Håndball ønsker også å hedre Kynningrudledelsens engasjement i klubben og det er alltid en støttende hilsen uansett resultat.

Les mer om vår platinasponsor Kynningsrud

Signert avtale for to nye år.  Marita k.Rognøy, Halden Topp Håndball, og Torkil Kynningsrud i Kynningsrud.
Marita k.Rognøy i Halden Topp Håndball, og Torkil Kynningsrud i Kynningsrud.