Kynningsrud – Halden

Kynningsrud har siden 1946 vært forbundet med entreprenørvirksomhet av høy kvalitet, og omfatter i dag virksomheter innenfor forretningsområdene Kran, Eiendom, Bygg og Bolig. Hver dag jobber vi med å løfte høyt, bygge solid og forvalte fornuftig over hele Norge og Sverige, hele tiden med visjonen «Gleden er å være til nytte» som viktigste drivkraft.

Kynningsrud er stolte av å ha vært med på å bygge norske og svenske nasjonale skatter gjennom flere tiår. Vi har stått på toppen av Holmenkollen, sparket i gang Ullevål stadion, satt grunntonen på Operaen, heist bommen over det svenske kongehuset, gjort Liseberg til en morsommere fornøyelsespark, skapt boliger og bygd broer mellom Norge og Sverige. Vi har satset i kriser, reist oss når verden har falt. På 80-tallet, på 90- tallet og i 2020.

I dag er det miljøet som er vår tids krise.

Vi i Kynningsrud ønsker å gå foran når det gjelder miljø og bærekraft i bygg- og anleggsbransjen. En overgang fra fossil energi til fornybare energikilder må til. Vi har investert i verdens første helelektriske mobilkran, vi har strømgående mobile tårnkraner og gjennomfører tiltakene vi kan for å minske miljøavtrykket våre maskiner setter. Vi vet at gjenbruk og gjenvinning av byggematerialer og interiør er viktig for å skåne miljøet ved rehabilitering av bygg, og vi vil være en pådriver for at nye bygg bygges så miljøvennlig som mulig.

Kynningsrud tar et stort samfunnsansvar ved å støtte opp om veldedige organisasjoner, idrett og kultur.

Håndball er spenning som gir sterke opplevelser og det er Halden Topphåndball et godt eksempel på. I over 10 år har Kynningsrud samarbeidet med Halden Topphåndball og det har vært en tid med mange fantastiske opplevelser – og noen utfordringer som har blitt løst veldig bra.

Kynningsrud ønsker å sette Halden på kartet og Halden Topphåndball er en av de største frontfigurene vi har. Dere er en familiær og seriøs klubb, har stor entusiasme og en tydelig verdiforankring – elementer som er mye av årsaken til at vi har støttet dere i alle disse årene. Kynningsrud heier på Halden Topphåndball og vi er en veldig stolt samarbeidspartner.

Torkil Kynningsrud

Navn:
Kynningsrud