Jensen og Scheele Bil AS – Halden
VÅR VISJON OG FORRETNINGSIDÉ ER Å HA DE MEST FORNØYDE KUNDENE I HALDEN UANSETT BRANSJE.

Jensen & Scheele Bil AS ble etablert i 1991 av Roger Jensen og Arne-Henning Scheele. De startet opp som forhandler av Volvo og Renault i Halden og Aremark. Selskapet ble etablert med syv ansatte og har gradvis bygd opp en komplett leverandør av bil og bilrelaterte tjenester. Vi holder til i moderne lokaler i Vestgårdveien 1 – 3 på Sørlifeltet mellom Halden sentrum og E6. Dette anlegget imøtekommer morgendagens krav fra både våre kunder, leverandører og ansatte.

Siden 1991 har vi hatt en jevn stigning i vår omsetning, og er i dag ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester i Halden og Aremark. Vi har som mål å være nr. 1 på kundetilfredshet i Halden og omegn, uansett bransje, og jobber også for å ha de mest fornøyde ansatte. Jensen & Scheele Bil AS har gjennom fornøyde kunder, dermed gode salgsresultater og god økonomi blitt kåret til årets Volvo-forhandler 21 ganger av 23 mulige. Sist var for 2019. Gjennom vår interne skole, Jensen & Scheele Skolen, trener vi kontinuerlig på gode holdninger og gi god service internt og eksternt.

I dag teller vi over 50 motiverte ansatte fordelt på salgsavdeling, verksted, kosmetisk klargjøring, skadeverksted og BilXtra verksted. Jensen & Scheele Bil AS er opptatt av at bilbransjen skal tilføres faglært personell og jobber aktivt med å tilby lærlingplasser. Vi har i dag fire dyktige lærlinger på vårt serviceverksted og skadeverksted.

Vi er opptatt av å benytte lokale leverandører og samtidig være med på å bistå et bredt tilbud fritidsaktiviteter og kultur slik at vårt lokalområde skal forbli et attraktivt bosted. Dette for å sikre at lokalt næringsliv har tilgang til dyktige medarbeidere.

I april 2019 ble alle aksjene i Jensen & Scheele Bil AS kjøpt av Bilia Personbiler AS, men selskapet driftes videre lokalt og under samme navn.

Bilia i Norge er en del av Bilia AB som er børsnotert i Stockholm, og en av Europas største bilkjeder med tilstedeværelse i Sverige, Tyskland, Belgia, Luxembourg og Norge. I Norge representerer Bilia bilmerkene Volvo, BMW, MINI, Toyota og Lexus gjennom totalt 25 lokasjoner og ca 1.150 ansatte. Virksomheten omsatte for 7 mrd kroner og solgte 9.896 nye biler og 9.800 brukte biler i 2018.

Navn:
Jensen & Scheele Bil AS
Adresse:
https://jensen-scheele.no/
Tlf
69 21 35 00